Anul 2020 aproape a ajuns la jumatate si trebuie sa recunoastem ca nu este tocmai cel la care ne-am asteptat. Peste noapte (la propriu) viata tuturor oamenilor de pe Glob s-a schimbat radical. Probabil si tu iti planuiai vacanta ideala anul acesta, te gandeai la cum poti evolua din punct de vedere profesional, te gandeai ca va fi cel mai bun an al tau. Insa, din cauza unui virus, omenirea s-a oprit. Un virus care ne-a determinat pe toti sa ne restabilim prioritatile in viata si ne-a facut sa pretuim mai mult clipa. Ar trebui sa vedem si partea buna a lucrurilor, pentru ca indiferent cat ar fi de dificila situatia, avem ceva de invatat: acum apreciem mai mult fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi si am invatat sa nu mai amanam ceea ce este important cu adevarat. Practic, aceasta pandemie ne-a invatat sa fim mai ancorati in prezent. 

 

Asa ca te indemnam si pe tine sa le spui tuturor celor dragi cat ii iubesti in fiecare zi, sa nu mai amani un anumit telefon sau o vizita si de fiecare data cand ai ocazia, sa daruiesti cadouri simbolice, printre care si flori. Nu trebuie sa astepti o ocazie anume pentru a darui o floare, asa ca data viitoare cand vei vedea un buchet sau un aranjament care crezi ca i-ar placea unei persoane dragi, nu mai sta pe ganduri! Suntem siguri ca se va bucura enorm. 

 

In cazul in care iti doresti sa ii oferi ceva special jumatatii tale, iti propunem un cadou cu insemnatate: un trandafir criogenat. Daca este prima data cand auzi despre acest concept, vrem sa iti spunem ca este vorba despre un trandafir conservat printr-o tehnica speciala (de criogenare) ce va putea fi pastrat timp de aproape 25 de ani. Este incredibil cum tehnologia ne-a permis sa pastram atata timp o floare in stare perfecta, amintindu-ne de momentul special in care a fost daruita. 

 

Stim ca poate vei spune ca nu vrei sa iti amintesti prea multe despre anul 2020 si este normal, deoarece nu va fi unul foarte bun pentru nimeni, insa decat sa ai amintiri negative, mai bine te concentrezi pe ceea ce este frumos in viata ta. Daruieste-i iubitei tale un trandafir criogenat pentru a-i reaminti ca iubirea voastra a rezistat in cele mai grele timpuri si ca ati reusit sa treceti impreuna printr-o pandemie. Peste ani, o sa va aduceti aminte doar partile bune din aceasta perioada, momentele frumoase impreuna si planurile pe care vi le-ati facut in aceasta perioada si care cu siguranta se vor indeplini. 

 

In ceea ce priveste aceste flori, trebuie sa stii ca poti darui trandafiri criogenati clasici, cum sunt cei rosii, albi, galbeni sau poti opta pentru culori indraznete: verde neon, albastru electric, auriu si multe altele. Totul depinde de preferintele iubitei tale si bineinteles de ceea ce iti doresti sa semnifice acel trandafir. 

 

Acestea fiind spuse, speram sa ne urmezi sfatul si sa ii daruiesti persoanei iubite cel mai frumos trandafir criogenat, pentru a va aduce aminte peste ani ca iubirea voastra a supravietuit uneia dintre cele mai grele incercari!