Nunta este cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Iar daca este sa ne gandim la pregatiri, cu siguranta mireasa este cea care isi doreste ca totul sa iasa perfect. Mirele este acolo sa o sustina, sa o incurajeze si sa ii arate ca nu trebuie sa fie totul perfect, trebuie sa se bucure amandoi de ziua aceea, ziua in care isi oficializeaza relatia si sa se distreze alaturi de cei dragi.

 

Pregatirile pentru nunta pot incepe si cu un an inainte, prin alegerea locatiei pentru petrecere, a bisericii, pentru rezervarea unei formatii de muzica (sau a unui DJ) si prin contractarea fotografului de nunta dorit. Bineinteles ca urmeaza si emotiile alegerii tinutelor pentru mire si mireasa. Iar daca in ceea ce priveste costumul de mire, lucrurile sunt putin mai usoare, miresele isi doresc rochia ideala pentru ele. Apoi, urmeaza alegerea accesoriilor. Iar intre toate, buchetul de mireasa va fi in centrul atentiei, atat pentru ca va fi la vedere, cat si datorita semnificatiei.

 

Si poate ati observat si voi ca in ultima perioada, se cauta buchetele de mireasa diferite, buchetele realizate nu doar din flori viu colorate, dar care are si diferite plante in ele, cum ar fi senecio sau eucaliptul. Iar adevarul este ca aceste buchete de mireasa arata grozav si chiar va recomandam sa va indreptati atentia spre ele. Asa ca in continuare o sa va prezentam 5 motive pentru a alege un buchet de mireasa in care culoarea verde predomina.

1. Efectul vizual este superb: uitati-va la buchetul de mai jos si spuneti ca nu v-ar placea unul de acest fel la nunta. Un astfel de buchet reprezinta bucurie, verdele este culoarea unui inceput nou, asa cum este nunta.

 

2. Plantele folosite, impreuna cu florile alese vor emana un parfum subtil, incantator, un miros asemanator unei ploi de vara.

3. Aceste buchete se potrivesc perfect atat unei nunti de primavara (in care toata natura revine la viata) dar si unei nunti de vara, eventual undeva intr-o gradina. Daca veti alege si aranjamente florale care sa fie in ton cu buchetul, succesul este garantat.

4. Daca aveti o rochie simpla si va permiteti sa alegeti un buchet deosebit, atunci alegeti un buchet in care verdele predomina. Cu siguranta va avea un impact mai mare decat ar avea un buchet realizat doar din flori.

5. Verdele echilibreaza culorile, asa ca va puteti sa combinati diferite flori, fara teama de a iesi un buchet mult prea colorat, care ar atrage atentia doar asupra lui. Asa ca, nu va fie teama sa includeti si cateva plante in buchet.

 

Bineinteles ca avantaje pentru a alege un astfel de buchet mai sunt, insa va lasam pe voi sa le descoperiti. Insa, va putem garanta ca veti avea succes cu un asemenea buchet si veti primi multe complimente pentru el. Asa ca indrazniti sa fiti diferite in ziua nuntii si sa alegeti un buchet in armonie cu natura si cu personalitatea voastra! Toti vor vedea incantarea din ochii vostri cand veti privi buchetul!