Cererea in casatorie este un moment pe care trebuie sa il savurati din plin, atat tu cat si viitoarea ta sotie. Chiar daca alegi sa ii ceri mana intr-un context privat sau daca vrei sa ii ai alaturi pe cei dragi, cu siguranta ca acest moment reprezinta una dintre cele mai frumoase povesti pe care isi vor dori sa le auda chiar si cei care nu au fost martori! Si pentru ca trebuie sa ai ce povesti, iti propunem 9 idei de cereri in casatorie romantice, creative, sau amuzante!

Top 3 idei de cereri in casatorie romantice

 

Iubita ta este o fire romantica, care adora filmele siropoase, plimbarile sub clar de luna sau orice alt gest romantic? Convinge-o ca trebuie sa fie a ta pentru totodeauna, organizand una dintre urmatoarele cereri in casatorie:

 

#1. Cererea in casatorie pe plaja

Nu e tarziu sa va alegeti destinatia in care va veti petrece vacanta vara aceasta. Daca iubiti marea si v-ati propus sa o vizitati in curand, tu ar trebui sa fii cel care profita de ocazie si transforma un simplu sejur pe litoral, intr-un moment extrem de important pentru tine si jumatatea ta. Asadar, alege inelul, cumpara florile si incepe sa pui totul la punct! Nu pretiozitatea inelului conteaza, dar modul in care il oferi! Ai putea simula un mic joc, care presupune sa contruiti impreuna un castel de nisip. La final, poti aseza inelul pe nivelul cel mai inalt al castelului, moment in care ii poti adresa marea intrebare!

 

#2: Cerere in casatorie acasa

Vrei ca cererea in casatorie sa se desfasoara intr-un cadru intim? Iti intelegem dorinta, mai ales ca este vorba despre un moment atat de special! Ai varianta de a organiza cererea in casatorie chiar la voi acasa, alegand o seara obisnuita. Pentru a crea o atmosfera romantica, ai nevoie de cateva lucruri, cum ar fi o sticla de sampanie, lumanari parfumate si multe, foarte multe flori! Asteapta-ti iubita acasa, oferindu-i un adevarat spectacol pentru suflet. Aseaza flori si petale in toata casa si renunta, pentru cateva momente, la luminile puternice. Ai uitat complet de flori? Suna-ne! Iti punem la dispozitie serviciul nostru de livrare flori, pentru momentele in care emotiile te fac sa omiti detaliile importante!

 

#3: Cerere in casatorie la Paris

Vrei sa duci romantismul la cotele sale maxime? Cere-i mana iubitei tale chiar in capitala dragostei! Un city-break la Paris reprezinta o minunata oportunitate de a face acest pas, locatia amplificand intensitatea si unicitatea momentului. Alege un inel care crezi ca este pe gustul ei si treci la fapte! Urmatorul pas dupa vacanta din Franta? Alegerea unei locatii a invitatiilor si a unor aranjamente de nunta!

Idei de cereri in casatorie amuzante

 

 

O cerere in casatorie mult prea romantica nu este stilul tau si ai indicii clare ca nici viitoarea ta sotie nu si-ar dori un astfel de moment? Alege o idee mult mai amuzanta!

 

#1: Cerere in casatorie in public

Daca ai putin curaj si vrei sa pui la cale o cerere in casatorie amuzanta, ce ai zice sa ii oferi inelul de logodna iubitei chiar in plina strada? Chiar si fara prezenta prietenilor si a familiei, acesta va fi un moment care nu va trece neobservat de catre trecatori. Cu siguranta ca va veti bucura de aplauzele si felicitarile lor, indiferent daca este vorba despre oameni pe care nu ii cunoasteti. Ce spui? Ia buchetul de flori si fa pasul cel mare, noi iti tinem pumnii!

 

#2: Cerere in casatorie cu surprize

Punem pariu ca nu te-ai fi gandit niciodata ca ai putea sa ii ceri mana femeii iubite intr-un mod atat de inedit precum cel pe care ti-l vom prezenta chiar acum! Daca vrei intr-adevar sa o surprinzi, aminteste-i de copilarie si ofera-i in dar un ou de ciocolata si nu orice fel de ou, ci unul cu surprize! Inlocuieste jucariile clasice care vin la pachet cu acest tip de desert si alege un ingredient mult mai ”dulce”: inelul de logodna, servit chiar in interioul oului de ciocolata!



#3: Cerere in casatorie cu papusi Matryoshka

Pastrand aceeasi nota de amuzament, ne-am gandit la o alta idee interesanta de cerere in casatorie. Ofera-i sotiei tale in devenire un set de papusi Matryoshka. Secretul consta in a aseza inelul de logodna in ultima si cea mai mica dintre papusi! Surprinde-i mirarea din privire, iar apoi adreseaza-i intrebarea si celebrati impreuna acest moment atat de special!

Cereri in casatorie inedite si creative

Am selectionat cele mai creative cereri in casatorie organizate de cupluri de-a lungul timpului, asa ca iti prezentam si tie top 3 situatii inedite pe care le poti inscena daca iti doresti sa creezi o cerere in casatorie inedita:

 

#1: Cerere in casatorie in zbor

O noua tendinta in materie de cereri in casatorie o reprezinta cererile la mare inaltime. Concret, este mult mai interesant sa ii oferi iubitei tale inelul de logodna chiar in timp ce va plimbati cu avionul! Ocupa-te de a gasi o locatie dedicata in care se organizeaza astfel de plimbari si nu rata ocazia sa ii ceri ei sa fie a ta pentru totodeauna!

 

#2: Cerere in casatorie la film

Ati planificat o iesire la film, in mall-ul vostru preferat? Nimic mai simplu: cere-o de sotie la cinema! Ofera-i un spectacol mult mai palpitant decat pelicula care ruleaza pe marele ecran si adreseaza-i marea intrebare chiar pe treptele cinematografului! Pentru un plus de originalitate, poti sa apelezi la o idee si mai inedita: inchiriaza sala de cinema doar pentru voi si ruleaza pe ecran povestea voastra de dragoste!

 

#3: Cerere in casatorie tip vanatoarea de comori

Sunteti un cuplu energic si va place sa faceti tot timpul activitati pline de adrenalina? Foarte bine, caci ne-am gandit la o idee care vi s-ar potrivi manusa. Organizeaza o vanatoare de comori intr-una dintre locatiile dedicate si profita de acest context pentru a face acest pas important din viata voastra! Cu siguranta implinirea dragostei voastre este cea mai pretioasa dintre comori!

Nu uita ca floraria Maison d'Or este partenerul tau pentru orice fel de eveniment!

Daca am venit cu ideile de cereri in casatorie venim si cu buchetele speciale pentru un astfel eveniment!

Suna acum la numarul de telefon 0770.663.399 si comanda buchetul ales!