Pe data de 30 noiembrie este celebrata sarbatoarea Sfantului Andrei. Aceasta este o zi plina de spiritualitate dar si un prilej de bucurie pentru cei care isi aniverseaza onomastica, iar la Maison d’Or ne-am dorit sa le facem un cadou si am creat o intreaga colectie de aranjamente si de buchete de flori dedicata lor! Am selectionat zeci de tipuri de cutii cu flori, buchete si cosuri cu flori care asteapta sa lumineze cu zambete chipurile sarbatorilor, iar acum suntem gata sa livram bucurie. Iata ce cuprinde colectia noastra dedicata Andreei:

Buchete de flori

Desi buchetele de flori reprezinta un cadou clasic, buchetele din colectia de Sfantul Andrei de la Maison d’Or se remarca prin unicitate. Acestea sunt selectionate special pentru a se potrivi personalitatilor celor care se serbeaza in aceasta zi. Asfel, din buchetele noastre din colectia dedicata Andreei nu lipsesc: florile galbene, care subliniaza exuberanta sa, buchetele de flori albe care sunt in ton cu inocenta caracteristica celei care poarta acest nume si desigur ca nu au cum sa lipseasca nici buchetele de flori combinate dupa bunul gust al designerilor nostri si care sunt mentite sa aduca un echilibru intre vitalitatea si armonie, doua dintre elementele specifice acestui nume.

Florii in cutii

Etimologia numelui “Andreea” o defineste pe aceasta ca fiind o persoana care apreciaza frumos si care tinde tot timpul catre perfectiune. Aceste caracteristici sunt urmarite si de designerii nostri, atunci cand creeaza cutiile cu flori marca Maison d’Or. De ce sa ii oferi Andreei flori intr-o cutie? Pentru ca va fi un cadou care o va surprinde, ea apeciind lucrurile rafinate si elegante si fiind extrem de atrasa de tot ceea ce este deosebit. La Maison d’Or livram fericirea in toate formele sale, asa ca alege cum anume vrei sa o daruiesti mai departe!

Aranjamente de flori

Andreea iubeste frumos si ii place sa fie inconjurata oriunde s-ar afla de lucruri care ii bucure privirea. Asadar, o alegere ideala pentru ea este un aranjament floral pe care il poate aseza pe birou si care sa ii ofere inspiratia necesara atunci cand lucreaza. O optiune foarte potrivita este acest aranjament din trandafiri galbeni, frezii albe, craspedia, eucalipt si eringium - o adevarata explozie de culoare si de vitalitate!

Cosuri cu flori

Persoanele care celebreaza ziua onomastica de Sfantul Andrei au imprumutat din spiritualitatea acestei sarbatori, asa ca ele adora sa mediteze si sa isi aloce timp doar pentru ele. In acest sens, un cos cu flori este un cadou perfect pentru ele, deoarece le va ajuta sa creeze atmosfera relaxanta, contemplativa de care au nevoie pentru a se regasi. Plus de asta, Andreea este o persoana foarte practica, iar un cos cu flori este un cadou care va fi cu siguranta pe gustul sau!

Trandafiri criogenati

Un cadou care sa o incante mereu, aceasta este o alta alegere extrem de inspirata pentru cadoul Andreei! De aceea, ar trebui sa iei in considerare sa ii oferi un trandafir criogenat, care rezista chiar si pana la 25 de ani. Indiferent de culoare, poti comanda acest dar de la Maison d’Or, iar pentru a te rasplati ca ne-ai ales iti livram trandafirii in cupole de sticla, care sa ii protejeze si sa le pastreze splendoarea!

Alege buchete de flori de onomastica pentru Sfantul Andrei, de la Maison d’Or!