Florile sunt printre primele lucruri care ne vin in minte atunci cand cautam un cadou deosebit pentru cineva drag, sau atunci cand ne dorim un accesoriu viu si colorat pentru casa noastra. Le alegem in functie de preferintele personale, de tipul lor, de cromatica, dar si in functie de ambalaj. 

     Desi magia florilor ne invaluie indiferent de modul in care sunt impachetate, astazi iti oferim 4 motive sa optezi pentru diversele tipuri de cutii cu flori :

  1. Florile raman proaspete mai mult timp

Aranjamentele florale in cutii raman proaspete mai mult timp decat buchetele de flori. Acest lucru se datoreaza faptului ca florile din cutie sunt fixate pe un burete confectionat dintr-un material special, tratat cu solutii care au rolul de a mentine in permanenta hidratate.

Un aranjament floral la confectionarea caruia se utilizeaza un astfel de burete poate pastra florile fresh chiar si cateva saptamani.

 

  1. Florile in cutii sunt usor de ingrijit

Florile in cutii prezinta si avantajul de a fi usor de ingrijit. Tocmai pentru ca buretele special in care sunt asezate este imbibat cu apa si cu solutii care le pastreaza vitalitatea, nu este nevoie sa le acorzi un tratament special.

Asadar, ia in considerare alegerea unei cutii cu flori mai degraba decat sa optezi pentru un buchet de flori daca alegi un cadou pentru o persoana ocupata sau care pur si simplu nu va oferi foarte multa atentie ingrijirii florilor.

 

  1. Cutia este un ambalaj practic

Cutiile cu flori primesc inca o bila alba deoarece sunt ambalaje foarte practice. Acestea se pot transporta usor, fara ca florile sa se deterioreze sau sa se rupa. Aceasta caracteristica le face sa fie ideale pentru a fi daruite, insa si pentru a fi folosite drept accesorii de decor pentru locuinta, birou etc.

 

  1. Cutiile cu flori arata deosebit

Un al patrulea motiv pentru care sa alegi cutii cu flori tine de partea estetica. O cutie cu flori arata deosebit, de aceea poate fi un dar elegant si rafinat, dar si un obiect de decor foarte inspirat.

Daca iti doresti sa surprinzi o persoana speciala pentru tine, atunci nu ezita sa alegi o cutie cu flori, care se regaseste sub forme variate.

 

Cutii cu flori de la Maison d’Or, ideale pentru Valentine’s Day

Cutiile cu flori raman cadol ideal pentru orice ocazie! Maison d’Or a pregatit o intreaga colectie de aranjamente florale pentru Sfantul Valentin. Iata recomandarile noastre:

 

                                                     

                   Cutie cu trandafiri rosii, pentru pasiunea ce nu poate fi stinsa

                                             

                  Cutie cu trandafiri albi, pentru sentimentele sincere

                                          

                      Cutie cu trandafiri galbeni, pentru prietenia care se va transforma in iubire

                                         

                              Cutie cu trandafiri in doua nuante de roz, pentru iubirile aflate la inceput de drum