Amintirile memorabile sunt cele care se pastreaza vii in inimile noastre. Daca iti doresti sa oferi unei persoane dragi motive care sa-i aminteasca de tine chiar si in momentele in care lipsesti,trandafirii nemuritori criogenati reprezinta darul ideal.

De ce trandafirii criogenati sunt speciali?

Cele mai deosebite flori sunt cele nemuritoare, la fel ca sentimentele pe care le purtam persoanelor dragi din viata noastra. Astfel, trandafirii criogenati sunt optiunea cea mai potrivita pentru a fi oferiti indiferent de ocazie, nu doar pentru ca sunt deosebiti, dar mai ales pentru ca ei dureaza. Insa, ce face ca trandafirii nemuritori sa fie atat de speciali? In primul rand, ei sunt supusi unei proceduri speciale care presupune tratarea lor cu substante chimice pe baza de glicerina, dupa care sunt inghetati la temperaturi care variaza intre -35 de grade si -55 de grade. Mai apoi, cu ajutorul unei aparaturi speciale, este extrasa seva florilor. Dupa acest pas, temperatura la care vor fi pastrati trandafirii va creste treptat, pe perioada a 3-4 saptamani. In urma acestei proces care este destul de complex si care necesita timp, trandafirii vor arata la fel de bine ca cei naturali, insa, in comparatie cu acestia, vor rezista mult mai mult.

Cum sa pastrezi trandafirii nemuritori

Trandafirii criogenati pot sa dureze, de regula, intre 3 si 25 de ani, iar daca ii vei ingriji corespunzator, te vor incanta cu frumusetea lor chiar si o viata intreaga. Nu este deloc greu sa ai grija de ei; cel mai important este sa ii feresti de umiditate si de razele prea puternice ale soarelui, tocmai pentru a nu-si pierde din intensitatea culorii. Deci, daca ai primit un trandafir criogenat, pastreaza-l in cupola de sticla in care este asezat, deoarece aceasta ii ofera protectia necesara impotriva prafului, pentru a arata cat mai natural pentru un timp indelungat. Daca trandafiri sunt asezati in cutii fara capac, ii poti sterge de praf cu grija.

Maison D’Or iti pune la dispozitie diverse modalitati de a face un cadou care sa reziste, peste ani si ani. Ai optiunea de a alege intre trandafiri criogenati in cutie acrilica, trandafiri criogenati in cupola de sticla, in cutie simpla, fara capac, pe care ii livram oriunde in Romania sau pe care ii poti achzitiona chiar din floraria noastra!