Cel mai iubit anotimp de catre majoritatea persoanelor este vara. Este sezonul ideal pentru vacante, pentru plimbari lungi, pentru seri cu prietenii si pentru admirat natura. Vara are o frumusete aparte, ce nu poate fi egalata si acest lucru se observa si cand vine vorba despre flori de exemplu. Asa cum probabil stii deja, fiecare anotimp are florile sale reprezentative, iar cele de vara sunt printre preferatele multor oameni. Daca vrei sa ii faci o bucurie cuiva drag in perioada aceasta, iti recomandam sa alegi cele mai frumoase buchete de vara pe care le poti comanda dintr-o florarie online! In continuare, iti prezentam cateva dintre preferatele noastre. 

 

Floarea Soarelui este emblematica pentru vara, asa ca iti recomandam sa o daruiesti persoanelor dragi ori de cate ori ai ocazia si sa iti infrumusetezi si tu casa cu ajutorul unor buchete ce o includ. Este o floare care inveseleste pe oricine o priveste, floarea optimismului si bunei-dispozitii. In acest sens, iti recomandam un Buchet Floarea Soarelui Si Trandafiri Galbeni. Este format din  7 trandafiri galbeni, 5 floarea soarelui, 5 craspedia, 3 minigerbera, 3 lisianthus alb, salix, pistacia , 5 waxflower, 3 asparagus si alte materiale.

 

 

Cele mai frumoase flori pentru vara sunt fara indoiala bujorii. Sunt delicati, au un parfum deosebit si sunt ideali in orice imprejurare. In ultimii ani, tot mai multe mirese i-au ales pentru a le infrumuseta buchetele sau chiar si-au comandat buchete realizate integral din bujori. Daca vrei sa impresionezi pe cineva, alege acest superb Buchet 45 Bujori, compus din bujori albi, cu un ambalaj elegant, ce le scoate frumusetea in evidenta. Cu siguranta este unul dintre cele mai reusite buchete pentru vara! 

 

Vara este despre culori, despre veselie si dragoste, asa ca alege buchete care sa exprime aceste sentimente, asa cum este si acest superb Buchet De Flori Cu Bujori, Hortesie Si Alstroemeria. Parca este pictat in nuante de roz si mov si se va potrivi aproape in orice imprejurare. Este compus din bujori, alstroemeria, matthiola si hortensie. Avand in vedere culorile acestuia si semnificatia nuantelor de roz, il poti darui persoanei iubite sau cu ocazia nasterii unui copil (rozul este atat culoarea casniciei, dar si culoarea optimismului si bucuriei nemarginite). 

 

 

Daca vrei sa oferi un singur tip de flori, iti recomandam cu incredere hortensiile. Pana in urma cu putini ani, nu erau apreciate pentru adevarata lor frumusete, insa astazi, sunt din ce in ce mai populare. Sunt flori deosebite, care au un aspect unic si care se potrivesc in orice imprejurare. Recomandarea noastra este un Buchet De Hortensii In Orice Numar, pe care il poti personaliza dupa bunul plac. Poti alege dintre urmatoarele culori: alb, albastru, albastru-roz sau roz. 

 

 

Ultima recomandare din aceasta serie este un Buchet Cu 19 Matthiola Multicolor. Aceste flori incep sa fie din ce in ce mai populare, datorita frumusetii lor unice si iti recomandam cu drag sa le daruiesti de fiecare data cand ai ocazia. 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de buchete pentru vara. Am vrea sa stim care este preferatul tau si de ce!