Alaturi de alte evenimente importante care celebreaza viata de cuplu se numara si nunta de argint. Aceasta marcheaza aniversarea a 25 de ani de casatorie si reprezinta o ocazie in care bucuria se impartaseste alaturi de famile si de prieteni. Pentru a-i felicita pe sarbatoriti, bunele maniere ne indeamna sa alegem pentru ei cate un cadou. Optiunile sunt diverse, la fel ca modalitatile prin care le putem oferi aceste daruri.

Cadouri pentru nunta de argint - ce alegem

Cadourile pentru nunta de argint trebuie sa faca parte din categoria celor elegante, iar prin ”eleganta” nu ne gandim doar la cadouri foarte scumpe, ci si la cele simbolice. Printre cele mai comune si cele mai potrivite, totodata, idei de cadouri pentru nunta de argint se numara bijuteriile, esarfele, ba chiar decoratiunile pentru casa. Ramele foto personalizate sunt o alta optiune pe care o poti lua in calcul. Daca ai o legatura apropiata cu cei care se aniverseaza si le cunosti preferintele, poti opta si pentru alegeri ceva mai personale, cum ar fi, de exemplu, parfumurile, torturile sau bauturile fine.

Asa cum spuneam, paleta de optiuni este vasta, deci nu ne facem griji ca nu gasi un dar potrivit pentru sarbatoritii. Un lucru pe care trebuie sa il stii, insa, este ca orice cadou se ofera insotit de un buchet sau de un aranjament floral - in special, in cazul unui dar adresat unei doamne, desigur. Daca nu ne crezi, poti consulta cartile in care se discuta despre codul bunelor maniere. Si de data aceasta sunt posibile mai multe directii pe care poti merge. Fie alegi un buchet de flori realizat in functie de preferintele partii feminine a cuplului, asta daca le cunosti, fie optezi pentru flori de sezon. Nu poti da gres cu un buchet de flori parfumate primavara si nici nu este gresit sa oferi aranjamente de Craciun iarna, mai ales daca petrecerea aniversara are loc in casa gazdelor evenimentului. Colectia noastra de flori este difersificata, asa ca vei avea cu siguranta de unde sa alegi.

Cum oferim cadouri la nunta de argint?

La fel de important precum cadoul pe care il alegem este si modalitatea in care il oferim. Din pacate, sunt situatii care ne impiedica sa fim alaturi de cei dragi in momentele importante pentru ei. Pe de alta parte, solutia acestui impediment este sa trimitem cadoul prin curier. Nici despre flori nu trebuie sa iti faci probleme, caci ele pot fi oferite prin intermediul serviciilor de livrare flori la domiciliu. Noi suntem o florarie online care iti poate oferi si aceasta experienta, pentru a te bucura de momentele frumoase chiar si cand distanta fizica te tine departe de apropiati.

In plus, tine cont ca un cadou devine mult mai personal daca este insotit de o urare deosebita. Noi iti oferim gratuit la orice buchet sau aranjament comandat o felicitare cadou, pe care poti nota un mesaj calduros pentru cei dragi tie.