Florile au semnificatii diferite si, prin urmare, trebuie alese in functie de ocazie, iar noi am si creat o colectii de buchete de flori pentru fiecare moment important. Daca stim ca trandafirii sunt ideali pentru prima intalnire, orhideea este alegerea perfecta pentru momentele in care se impune un cadou elegant, iar florile de culoare galbena sunt un simbol al prieteniei, ce flori sunt potrivite pentru a le oferi in semn de felicitari, atunci cand am gresit sau la evenimentele importante cum ar fi nunta si botezul persoanelor apropiate?

Flori pentru botez

Cu ocazia unui eveniment asa de frumos precum este botezul, cea pe care o felicitam este, de fapt, mamica micutului. Pentru aceasta ocazie sunt potrivite florile parfumate, delicate, cum ar fi, de exemplu, cele de primavara. Nu poti da gres oferind un buchet realizat integral din frezii! Totusi, indiferent de optiune, mizeaza pe buchete de aranjamente foarte vii din punct de vedere cromatcic.

 

Flori oferite la nunta

Florile alese spre a fi oferite la nunta trebuie sa fie spectaculoase si elegante. Mergi pe buchete si aranjamente create de din crini, orhidee si trandafiri, asta daca iti doresti un cadou care sa nu poata trece neremarcat. Pe de alta parta, ai si varianta de a alege florile preferate ale miresei, doar este o ocazie importanta pentru ea, nu-i asa? Noi iti putem oferi buchete inedite pentru diverse momente, oferindu-ti chiar si servicii de livrare flori in Bucuresti si in tara, in cel mai scurt timp!

Flori pentru ziua de nastere

Ziua de nastere a unei persoane dragi este o alta ocazie in care oferirea unui buchet de flori este un gest care denota eleganta. De data aceasta ai doua optiuni: fie alegi florile preferate ale celei careia i se adreseaza cadoul, fie alegi flori in functie de sezonul in care se sarbatoreste implinirea unei frumoase varste. In acest caz, insa, sfatul nostru este optezi pentru buchete sau aranjamente cat mai spectaculoase si cat mai impunatoare!

Flori pentru sarbatorile religioase

Sarbatorile religioase de peste an sunt un prilej pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi, dar si pentru a le oferi cadouri. Cele mai potrivite cadouri sunt si de aceasta data florile, pe care trebuie sa le oferim in functie de specificul sarbatorii. Daca de Craciun putem oferi aranjamente de Craciun sau coronite, de Paste se ofera, de regula, flori de primavara, caracteristice sezonului in care aceasta sarbatoare are loc.

Flori pentru aniversarile din relatie

Florile pot exprima mult mai bine decat cuvintele anumite sentimente. De aceea, ele sunt perfecte pentru situatia in care ne dorim sa transmitem un mesaj plin de iubire unei persoane care are o importanta aparte. Trandafirii rosii sunt, desigur, una dintre cele mai comune optiuni pentru a-ti exprima dragostea. Liliacul si orhideele sunt ideale pentru a-ti cere iertare, iar buchetele de flori mixate sunt un cadou perfect pentru aniversarile de relatie.

 

Noi iti putem oferi buchete, aranjamente, cutii cu flori si trandafiri criogenati pentru orice ocazie.