Ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori de Ziua Indragostitilor este sa stai acasa cu iubita ta, in fata laptopului, si sa va uitati impreuna la Netflix sau sa mergeti la un date banal in oras. Asa ca, dupa ce te-ai blindat cu flori pentru Sf Valentin, iata ce poti face cu partenera ta, ca sa evitati impreuna rutina unei zile care ar trebui sa fie speciala si presiunea pe care o aduce cu sine:

1. Un picnic romantic inauntru, pe covor, poate fi ideea cea mai simpla si perfecta la care nu te-ai fi gandit niciodata. In situatia asta merge si un Netflix pe fundal si, de ce nu, un cort in care sa va cuibariti si in care sa va imaginati ca va uitati la stele.

2. Cauta melodii clasice cantate in doi – gen „I Just Can't Stop Loving You”, de la Michael Jackson & Siedah Garrett, sau „I Knew You Were Waiting (For Me)”, de la Aretha Franklin & George Michael - si provoac-o pe iubita ta la o sesiune de karaoke, un bun prilej pentru a va testa si sedimenta chimia.  


3. Dupa karaoke, poti s-o scoti si la dans, dar nu intr-un club agitat si decadent. Du-o la un curs de dans adevarat, intr-un club de tango sau de salsa, cu personalitate. Lasati trupurile sa vi se imbine si sa duca mai departe povestea voastra de dragoste.

4. Dupa asta, puteti merge impreuna la un hotel, departe de universul vostru domestic, cu vase lasate nesaplate in chiuveta si vecini care dau gauri cu bormasina la zece seara. Sunt multe locuri care ofera experiente tematice de Sfantul Valentin.

5. O alta idee out of the box ar fi un yoga date, o calatorie spirituala in doi pe o saltea, un prilej perfect pentru a-ti inchega relatia  emotionala cu partenera ta.

6. Alta ar fi sa plecati impreuna intr-o drumetie intr-un oras pe care nu l-ati vizitat pana acum, fie ca e Zimnicea sau Iasi. Poate ati auzit de un restaurant sau de alte locuri misto din locuri indepartate in care n-ati fost niciodata.

7. Puteti face impreuna si o seara de inot, intr-o piscina cu apa calda, sau o poti surprinde pe ea cu o sedinta de spa do it yourself – cauta pe net si afla ce trebuie sa stii si sa cumperi ca sa-i aplici singur iubitei tale o masca faciala sau s-o rasfeti cu un masaj exotic.  

8. Daca sunteti amandoi genul creativ, intra intr-un magazin de pictura, cumpara doua panze, cateva pensule si tuburi cu acrilice si organizati impreuna o seara de pictura. Puteti sa va urmati instinctul sau va ghidati dupa nenumaratele tutoriale pe de pe net.


9. Daca sunteti romantici, treziti-va cu noaptea in cap si urmariti impreuna rasaritul. E un bun prilej pentru a va aminti ce va leaga si de ce merita sa mergeti mai departe.

 

10. Iar daca sunteti setati pe adrenalina, inchiriati o cabana sau o casa intr-o padure sau intr-un loc izolat si uitati-va la filme horror pe laptop, apoi iesiti la o plimbare in intuneric.