Perioada de glorie a nativei din zodia Rac incepe de pe 22 iunie si se continua pana pe 22 iulie. Astfel, sarbatoritele acestei luni merita sa primeasca cele mai frumoase cadouri.  Femeia Rac este caracterizata de empatie, sensibilitate si o dorinta iesita din comun de a fi apreciata de persoanele dragi care o inconjoara. Aceste trasaturi de personalitate ne permit sa afirmam ca florile sunt darul care stimuleaza cel mai bine simturile nativei nascute in zodia Rac. Iata ce tipuri de flori poti sa ii oferi in dar!

Trandafirii criogenati, pentru latura melancolica a femeii Rac

Femeia Rac are, deseori, tendinta de a ramane ancorata in trecut. Se hraneste din amintirile pe care si le-a creat alaturi de oamenii pe care i-a avut in preajma si se lasa usor prada melancoliei. Este aceea care poate privi, ore in sir, fotografii vechi si care se desparte foarte greu atat de obiectele sale personale cat si de persoanele dragi.

Un cadou ideal pentru o femeie cu o latura melancolica accentuata il reprezinta un trandafir criogenat. O astfel de floare o va determina pe femeia Rac sa retraiasca momentul si contextul in care a primit acest cadou, lucru care ii va conferi un sentiment placut. De asemenea, trandafirii criogenati reflecta personalitatea romantica, chiar siropoasa, a nativei care adora filmele de dragoste! Descopera colectia noastra de trandafiri criogenati si alege cadoul ideal pentru o femeie rac!

Buchetul surpriza, un mod de a se simti apreciata!

 

 

Probabil cea mai copilaroasa fire din intreg zodiacul i-a fost atribuita femeii Rac. Ea iubeste surprizele, pentru ca, in perceptia ei, acestea reprezinta o confirmare a sentimentelor pe care persoana iubita i le poarta. Reprezentanta acestei zodii se da in vant dupa gesturile care denota apreciere, de aceea o idee foarte buna pentru o impresiona este sa ii trimiti flori prin curier. Atata timp cat alegi aceasta modalitate de a i le darui, va deveni mai putin important pentru ea ce tipuri de flori ai ales. Iti spunem, insa, un secret: cu cat sunt mai multe flori in buchet, cu atat mai bine! Daca vrei o idee la fel de inspirata, opteaza pentru un cadou mai elegant, cum ar fi cutiile cu flori, fie ele cutii acrilice sau in forme speciale.

Aranjamente colorate, pentru nativa care debordeaza energie


 

Fara indoiala ca femeia nascuta sub semnul astral al Racului are un farmec aparte, care se datoreaza in principal energiei pe care o emana. In ciuda faptului ca poate trece de la o stare la alta in doar cateva clipe, nativa acestei zodii incearca sa isi pastreze atitudinea pozitiva, pe care o afiseaza mai ales atunci cand este inconjurata de oameni pe gustul sau.

Desi, ea pune foarte mare accent pe gestul in sine, manifesta o preferinta pentru buchetele si aranjamentele de flori colorate, care ii cuceresc privirea si inima! Propunerea noastra este sa indraznesti si sa alegi un cos de flori care mai de care mai colorate!