Florile resprezinta unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi cuiva drag.  Metoda clasica prin care oamenii aleg sa cumpere flori este sa mearga intr-un magazin local de profil si sa aleaga ce isi doresc sau ceea ce le este recomandat de angajatii din magazinul respectiv.

In ziua de azi, o varianta mai la indemana este oferita de industria magazinelor de flori online care este intr-o continua ascensiune. Oamenii sunt impulsionati sa ia in considerare o florarie online din mai multe considerente.

Trebuie sa stii ca pe un astfel de site iti este pus la dispozitie un catalog variat de aranjamente de flori, buchete, cosuri, cutii cu flori sau chiar impresionantii trandafiri criogenati care sunt din ce in ce mai cautati.

Ce e inedit? Dar in trend?

Interesant despre trandafirii criogenati este chiar metoda prin care acestora li se ofera o durata de viata foarte lunga. Trandafirii dusi la o temperatura foarte joasa pentru aproximativ 3 saptamani si introdusi intr-un aparat care functioneaza pe baza pe vid si extrage apa din acestia. Dupa tot acest procedeu, trandafirii sunt gata de a fi pusi la vanzare, iar aspectul lor va ramane acelasi pentru foarte mult timp.

O moda curenta in materie de flori este aranjarea florilor in cutii. Acest tip de recipient ofera un aspect inedit dar si o usoara intretinere florilor deoarece florile sunt fixate intr-un burete special, care mentine le mentine prospetimea pentru o perioada indelungata.

Fiecare aranjament floral poate fi ales online in functie de culori, dimensiuni sau ambalaje. Mai mult decat atat, multe site-uri ofera si sugestii de cadouri care sa vina in completarea aranjamentului ales. Un buchet frumos de flori pentru persoana iubita, poate fi insotit de un cadou precum o sticla de vin, un ursulet de plus sau o cutie de ciocolata, toate putand fi achizitionate de pe acelasi magazin online.

  • Un altu lucru avantajos e ca poti salva timp alegand aceasta varianta deoarece florile pot fi livrate rapid si gratuit daca alegi sa comanzi online de la un shop care se afla in judetul tau. Daca gasesti ceva special intr-un magazin online care se afla in celalalt capat al tarii, trebuie sa stii ca majoritatea livreaza in toata tara.

  • Unele florarii iti pot oferi la o comanda si o felicitare gratuita iar inainte de livrare iti pot trimite o fotografie cu aranjamentul tau.

  • Ai nevoie de aceste servicii daca doresti sa impresionezi pe cineva drag prin atentia acordata detaliilor si prin calitatea florilor alese.

In ultimul rand, o astfel de florarie te poate ajuta sa salvezi bani. Toata aceasta industrie devine tot mai competitiva, astfel ca fiecare magazin se va stradui sa ofere produse de cea mai inalta calitate la preturi foarte bune. Aceasta ,,rivalitate’’ de pe piata impinge aceste servicii online sa fie deschise in permanenta si sa lupte pentru a oferi cele mai bune oferte, livrate intr-un timp foarte scurt.

 

Internetul nu te poate ajuta chiar la orice, insa in cazul in care te gandesti sa cumperi niste aranjamente florale inedite, acesta iti poate oferi cele mai bune solutii, in functie de preferintele si bugetul tau.