Casa ta poate imprumuta prospetimea unei gradini colorate de vara, daca folosesti florile pentru decorarea sa! Indiferent de sezon, accesorizarea locuintei folosind flori incantatoare va ramane o tendinte de design extrem de accesibila oricui. Tot ce ai nevoie este o florarie online care sa iti ofere produse deosebite, iar noi consideram ca iti putem surprinde asteptarile! Daca vrei sa stii cum decorezi casa cu flori, afla cateva sfaturi utile!

 

  • Daca optezi pentru vaze cu flori, asigura-te ca le vei aseza doar in locuri luminoase. O vaza cu flori poate fi accesoriul care sa aduca un strop de parfmec livingului, dormitorului sau mesei din bucatarie.

 

  • Iti recomadam ca florile pe care le folosesti pentru decorarea dormitorului sa nu aiba miros. Parfumul prea intens ti-ar putea crea disconfort. Crinii, de exemplu, nu sunt o alegere buna pentru aceasta parte a locuintei.

 

  • Pentru florile din glastra, tine cont de doua sfaturi importante care sa le sporeasca rezistenta: schimba-le apa in fiecare zi si taie-le cate putin din codite!

 

  • Bucura-te de varietatea de buchete si aranjamente disponibile in florarii si mergi pe accesorii florale mai indraznete. Desi cu totii iubim florile in buchete, ele transmit aceeasi energie pozitiva si atunci cand sunt asezate in cosuri, in cutii sau in diverse alte aranjamente creative. Aceasta varietate iti ofera posibilitatea de a face cea mai buna alegere decorativa, astfel incat sa se incadreze perfect in stilul casei tale.

 

  • Pastreaza magia fiecarui anotimp si decoreaza-ti casa cu flori de sezon. Primavara bucura-te de spectacolul de culoare pe care ti-l ofera florile specifice acestui anotimp, iar iarna patrunde in atmosfera sarbatorilor cu aranjamente de Craciun. Coronitele de brad vor fi intotdeauna o alegere de top pentru aceasta perioada a anului!

 

  • Trandafirii criogenati reprezinta si ei o optiune senzationala pentru decorarea casei tale. Datorita faptului ca ei sunt asezati in cupole de sticla sau in cutii acrilice, se transforma din cadouri minunate pentru cei dragi in obiecte de decor perfecte pentru casa! Alege-ti culorile preferate si creaza un stil de amenajare deosebit si rafinat!

 

  • Nu te limita la decorarea interioara a casei. Cu ajutorul florilor, poti oferi o fatada noua casei tale! Apeleaza la ghivece cu flori si etajere care pot fi agatate la ferestre si accesorizeaza-ti terasa sau balconul folosind suporturile pentru flori, disponibile intr-o diversitate de forme si de culori in magazinele de specialitate.

 

  • Ghidandu-ne dupa principiul ca si finalurile au frumusetea lor, iti oferim un sfat de care ar trebui sa tii cont: atunci cand petalele florilor se scutura, doar lasa-le pe masa si admira imaginea fermecatoare, desprinsa parca dintr-un tablou!

 

  • Cand alegi florile pentru decorarea apartamentului sau casei tale, ia in calcul preferintele acestora. Exista flori care adora lumina, in timp ce altele se pastreaza mult mai bine in locurile intunecoase. Aceeasi regula se aplica si in ceea ce priveste conditiile legate de temperatura si, in general, cele care se refera la ingrijirea fiecarei plante.