Oficial, primavara si-a intrat in drepturi. Temperaturile sunt din nou ridicate, soarele este prezent mai mult timp pe cer si natura incepe si ea sa revina la viata. Ghioceii, la inceput timizi, au reusit sa razbata si acum isi arata adevarata frumusete prin gradini. Oamenii au inceput sa fie mai bucurosi si la asta au contribuit atat vremea buna, dar si florile pe care le intalnim la tot pasul. Cine nu se bucura cand vede flori frumoase? Iar de miros, nici nu mai spunem.

 

Si pentru ca Martisorul a trecut deja (mai repede decat speram), urmatorul motiv pentru sarbatorit este 8 Martie, Ziua Femeii. Este un prilej in care oamenii celebreaza puterea si realizarile tuturor femeilor, iar romanii au un motiv in plus de sarbatoare: Ziua Mamei. Asa ca pentru noi, romanii, 8 Martie are dubla semnificatie. Si cu siguranta si voi va ganditi deja la cadoul perfect pentru mama, sotia, iubita sau sora voastra. Va spunem un secret: nu trebuie sa gasiti cadoul perfect. Un cadou trebuie daruit din suflet, trebuie sa aduca bucurie si mai ales, sa fie daruit personal, daca se poate. Este mai important sa vedem bucuria din ochii cuiva cand primeste un cadou simbolic, decat sa ne preocupam de un cadou foarte scump si care poate nici nu va fi pe placul persoanei care il primeste.

 

Cel mai potrivit cadou pentru 8 Martie ar fi un buchet de flori. Florile mereu au adus bucurie si au fost bine primite, asa ca nu o sa dati gres daca alegeti varianta aceasta. Stim ca statul la coada la o florarie nu e tocmai cea mai buna optiune in aceasta zi, asa ca ar fi bine sa va ganditi sa comandati flori online. Este simplu si practic.

 

Doar intrati pe site, vizionati paginile cu buchete de flori de 8 martie, va alegeti preferatul sau preferatele, plasati comanda si apoi asteptati curierul. In felul acesta veti scapa de stat la cozi, florile vor fi proaspete si vor arata excelent.

 

Si pentru ca sigur vreti cateva idei pentru buchete de 8 martie, in continuare o sa va prezentam cateva sugestii pe care le consideram perfecte pentru aceasta ocazie.

 

Probabil primele flori la care v-ati gandit au fost trandafirii rosii. Si aveti dreptate: pentru Ziua Femeii, trandafirii rosii reprezinta alegerea perfecta. Sunt simbolul dragostei si nu veti da gres cu ei. In plus, mirosul lor este inconfundabil, asa ca nu pot fi refuzati.

 

 

Daca vreti sa alegeti flori specifice primaverii, va sugeram o cutie cu 27 de lalele multicolore. Lalelele sunt flori delicate, care infrumuseteaza orice incapere, iar contrastul dintre cutia neagra si spectacolul de culori al lalelelor va impresiona. Este un aranjament floral deosebit si ar fi bine sa il luati in calcul.

 

Si tot specific primaverii este si Cutia cu lalele, zambile si frezii. Un aranjament floral superb, format din 30 de lalele, 27 de frezii si 12 zambile. Mai are rost sa spunem cat de bine miroase acest aranjament? Cu siguranta va aduce primavara atat in suflet, dar si in casa. Iar avantajul acestui gen de aranjament este ca florile se pastreaza proaspete mai mult timp.

 

 

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui cadou de 8 martie, indreptati-va atentia si asupra florilor si nu veti da gres!