Cand oferi flori, acestea te ajuta sa transmiti foarte multe sentimente, in functie de tipul de buchet ales si de persoana care le primeste.

Florile sunt potrivite atat pentru a transmite dragoste, cat si pentru a-ti arata aprecierea sau respectul fata de cineva. Florile s-au remarcat intotdeana prin frumusetea lor naturala, prin parfum, si prin reactiile pe care acestea le starnesc cand le oferim.

Florile au devenit cu siguranta o traditie in aproape orice cultura, una care a trecut testul timpului si care nu da deloc semne de slabiciune. Totusi, in ziua de astazi, desi un simplu buchet poate avea efect garantat, ai la dispozitie mai multe variante. Florariile iti pun astazi la dispozitie aranjamente speciale, astfel incat stii de la inceput ce trebuie sa oferi la o ocazie sau la alta.

 

Cutiile cu flori

Cateva aranjamente mai moderne si-au facut aparitia pe piata in ultimii ani si au devenit incetul cu incetul un trend urias pe piata. Cutiile cu flori sunt un excelent exemplu. Acest aranjament este constituit din mai multe flori aranjate la perfectie, amplasate in diverse cutii (diferite forme, culori, stiluri).

 

Pe langa faptul ca nu vei mai avea nevoie de o vaza, cutia jucand deja acest rol, aceste aranjamente transmit un rafinament aparte, si sunt adesea vazute ca un cadou de lux, care pune clasicele flori intr-o lumina moderna si eleganta. Tot mai multi oameni aleg cutiile cu flori in locul clasicului buchet, un lucru care exprima atentia lor fata de cele mai moderne metode de a-si exprima sentimentele fata de cineva.

 

De ce sa oferi o cutie cu flori?

Dupa cum am spus, cutiile cu flori reprezinta un trend cu o ascensiune impresionanta in ultimii ani. Oameni aleg sa ofere astfel de cutii din cateva motive cat se poate de clare:

 

  • Au un aspect foarte modern si luxuriant care uneori poate intrece chiar si cele mai speciale buchete

  • Pot fi transportate si amplasate fara a fi nevoie de o vaza, deci sunt un cadou foarte flexibil

  • O cutie cu flori devine cu usurinta elementul central dintr-o incapere, starnind admiratia atat a persoanei care le primeste, cat si a celor din jurul acesteia

  •  Au devenit foarte intalnite in ultima vreme, fiind un cadou pe care vedetele si persoanele publice il ofera si primesc foarte des

Cand poti sa oferi o cutie cu flori?

Exista foarte multe ocazii si evenimente la care sa oferi flori este un lucru ce va fi cu adevarat apreciat. Desi cand faci diferenta intre persoanele foarte apropiate si colegii de la birou, spre exemplu, te gandesti ca doar anumite flori se potrivesc in fiecare caz, cutiile cu flori sunt excelente oricand.

 

Acestea pot fi realizate din foarte multe tipuri de flori si combinatii ale acestora, iar cutiile pot avea diferite forme si culori. Rafinamentul si eleganta unei cutii cu flori se potriveste in absolut orice context.

Daca vrei sa oferi un cadou cu adevarat special, consulta oferta unei florarii online si descopera cele mai moderne aranjamente. In plus, florariile online pot livra aceste cutii direct la domiciliu, fie ca vrei sa il primesti acasa la tine sau vrei sa il livrezi direct la persoana iubita pentru a-i face o surpriza!