Principalul avantaj este acela ca dureaza pentru totdeauna. Da. Ai citit bine! Indiferent de numarul trandafirilor si de tipul aranjamentului floral, daca alegi trandafiri criogenati acestia isi vor pastra pentru totdeauna aspectul, forma si mireasma naturala.

Desi obiceiul de a darui flori s-a transformat intr-o obisnuinta care este in continuare pe deplin apreciata, originile sale dateaza din vremuri stravechi, dar care s-au pierdut in negura trecerii timpului.

Aspectul cel mai important pentru care oricine cumpara flori este ca sa le ofere in dar. Mai mult, motivul principal este acela de a-si exprima sentimentele. Exista dovezi care atesta ritualuri realizate inca din Paleolitic, descoperite in pesterile preistorice, si ceremonii spirituale sau religioase a caror incarcatura putem presupune ca era tot emotionala.

Prin urmare, ce alta modalitate mai naturala si mai fireasca decat oferirea unui flori putem realiza in functie de ocazie sau, mai bine zis, tocmai pentru ca nu este nicio ocazie?

O scurta incursiune istorica prin arta de a darui flori

Traditia actuala de a oferi flori a inceput in Orient. Oamneii din acele vremuri foloseau aceasta metoda pentru a-si exprima sentimentele. In acele timpuri, fiecare floare avea propria sa semnificatie in functie de forma, soi si culoare, iar aceste semnificatii erau cunoscute de toti oamenii din acea societate.

In anumite orase, precum in Instanbul, unul dintre cele mai obisnuite lucruri este acela de a oferi flori pentru „a comunica ceva” unei alte persoane. Printr-un simplu gest ca acesta de „a oferi o floare”, cel sau cea care daruieste isi face cunoscute sentimentele si starea de spirit.

O metoda care le permite oamenilor sa se exprime fara cuvinte

Sa oferi in dar flori este o metoda prin care te concentrezi pe emotiile de dincolo de cuvinte. Si, totusi, astfel sa le comunici. In plan secund, florile sunt o metoda de a celebra anumite ceremonii si evenimente importante din viata noatra.

Mai mult, arta sau design-ul floral are o functie foarte importanta in cadrul decoratiunilor de interior sau exterior. Totusi, una dintre problemele cele mai firesti intampinate in privinta decoratiunilor florale de interior este aceea ca florile proaspete trebuie inlocuite constant. Aceasta este natura efemera a florilor.

Lasa-te cuprins/a de frumusetea trandafirilor criogenati

In cadrul atelierelor floriei noastre Maison d’Or am invatat sa nu renuntam pana nu gasim o metoda de a pune la dispozitie clientilor nostri compozitii si aranjamente florale care sa dureze pentru totdeauna.

Metodele noastre de criogenare sau prezervare a trandafirilor sunt 100% naturale, iar compusii folositi sunt naturali  si ecologici. Datorita metodelor de criogenare a trandafirilor oferim posibilitatea clientilor nostri de a se bucura de posibilitati infinite de compunere a buchetelor preferate..

Dar pentru a le usura alegerile am creat pachete sau categorii de aranjamente, precum si diferite tipuri, soiuri si modele singulare de trandafiri criogenati care pot fi cumparati online si livrati chiar in aceeasi zi.

Experienta floristilor nostri este apreciata de toti cei interesati sa ofere buchetul sau floarea potrivita in functie de evenimentul la care vor participa. In plus, pentru iubitorii de plante sau flori decorative am pregatit o multime de posibilitati care se potrivesc perfect cu orice tip de ambient sau amenajari de interior. Cu siguranta cei dragi se vori bucura cand vor constata ca trandafirii nostri se potrivesc perfect cu ambientul casei lor.