Cand va ganditi la sentimentul de iubire, care este prima floare ce va vine in minte? Care este floarea pe care o asociati dragostei adevarate? Nu-i asa ca raspunsul vostru este ,,trandafir”? Este firesc sa fie aceasta floarea pe care o asociati sentimentului de iubire. Inca din cele mai vechi timpuri, s-au creionat o sumedenie de mituri in jurul acestei superbe flori. Iar toate au legatura cu iubirea, cu pasiunea, cu dragostea adevarata. Asa ca nu este de mirare ca si in ziua de astazi trandafirul este floarea daruita cel mai des ca simbol al iubirii. Si putem observa acest lucru in special de zilele onomastice sau in jurul Zilei Indragostitilor si de Dragobete, cand cele mai cumparate flori sunt trandafirii, indiferent de culoare. Ce-i drept, cei mai populari raman totusi cei rosii, care simbolizeaza pasiunea si dragostea matura. 

 

Insa, v-ati intrebat vreodata cum ar fi sa daruiti un trandafir care sa reziste aproape trei decenii? Nu credeti ca ar fi posibil? Ei bine, va inselati! Puteti darui un trandafir (sau mai multi) care sa reziste pana la 25 de ani. Va intrebati cum? Multumita tehnicii de criogenare. Practic, trandafirii care pot rezista atat sunt trandafiri criogenati printr-o tehnica speciala. Astfel, bucuria de a darui aceste flori va fi mult mai mare, la fel si emotiile. 

 

Trandafirii criogenati sunt irezistibili pentru ca arata superb si isi pastreaza forma si culoarea multi ani. Puteti alege sa daruiti atat trandafiri in culori naturale, cum ar fi rosu, galben, alb, roz sau daca vreti un cadou diferit, cu siguranta aveti nevoie de trandafiri in culori neon sau in culori ce nu se gasesc in mod normal in natura. Cum este posibil acest lucru? Datorita tehnicii de criogenare, petalele trandafirilor pot fi vopsite in diferite culori sau chiar pot fi reasezate in forma de inima. 

 

 

Trandafirii criogenati sunt un cadou pe care il daruiti doar persoanelor speciale din viata voastra. Ii puteti darui iubitei ori sotiei, ii puteti darui daca va cereti iubita in casatorie sau la aniversarea casatoriei. De asemenea, trandafirii criogenati pot fi daruiti si cu ocazia nasterii unui copil, iar cand acesta va mai creste si va putea intelege cu adevarat sensul unui cadou simbolic, ii puteti spune ca i l-ati daruit in prima zi de viata. Cu siguranta va fi un moment emotionant pentru toata lumea. 

 

Un trandafir criogenat va fi martorul zecilor de ani de iubire dintre voi si daca o sa va fie greu, este suficient sa va uitati la el si sa va aduceti aminte de momentul in care a fost daruit. Cu siguranta o sa va simtiti mai bine si daca a existat vreun moment de tensiune in cuplu, o sa dispara foarte repede. 

 

 

Trandafirii criogenati reprezinta si decoratiuni superbe, care vor fi admirate de catre toti musafirii. Daca nu veti avea timp sa cumparati flori sau sa culegi din gradina, trandafirii criogenati vor tine locul acesta si vor invalui intreaga incapere cu bucurie si culoare. Indiferent daca alegeti trandafiri sub cupola de sticla sau in cutii (de carton sau din acril), frumusetea lor nu se va schimba. 

 

Asadar, acum stiti de ce trandafirii criogenati sunt irezistibili!