Chiar daca suna ca un cliseu, cand iubesti cu adevarat pe cineva, ai fi in stare de orice pentru persoana iubita. Daca vrei sa ii daruiesti un cadou, ti se pare ca nimic nu este de ajuns. Insa, nu trebuie sa va faceti griji, cel putin in privinta cadourilor. Dragostea adevarata nu are nevoie de cadouri si de alte lucruri materiale. Ce-i drept, cadourile simbolice sau cadourile absolut necesare sunt permise. Micile gesturi conteaza cu adevarat, nu daruirea celui mai scump inel de exemplu. 

 

Insa, daca ar fi sa alegem un singur cadou care se potriveste perfect cu notiunea de iubire, acela ar fi reprezentat de flori. Asa cum probabil stiti deja, florile au fost dintotdeauna considerate simbolul dragostei. De flori sunt legate nenumarate legende, toate avand la baza ideea de iubire, sacrificiul din iubire si asa mai departe. Asa ca nu veti da gres daca veti sarbatori iubirea cu ajutorul unui buchet de flori sau a altui aranjament floral. Din contra, florile starnesc emotii puternice, asa ca succesul va fi garantat. 

 

Probabil si voi o sa fiti de acord ca trandafirii sunt florile cele mai potrivite pentru a sarbatori dragostea. Sunt numeroase legende legate de trandafiri, de spinii lor, de culoarea rosie a trandafirilor si asa cum spuneam si mai sus, acestea au in centrul lor motivul dragostei. 

 

Asadar, daca vreti sa va surprindeti iubita ori sotia cu un cadou superb, care sa aiba si insemnatate, va recomandam sa alegeti trandafirii. Iar daca vreti ca surpriza sa fie deplina, va sugeram sa va indreptati atentia spre trandafiri criogenati. Ce poate fi mai romantic decat un trandafir nemuritor daruit cu ocazia aniversarii nuntii? Ori un trandafir care sa marcheze momentul logodnei? Deoarece trandafirii criogenati rezista pana la 25 de ani, acestia reprezinta cadoul ideal pentru persoana iubita. Trandafirii criogenati vor fi alaturi de voi atat in momentele bune, dar si cand o sa va fie mai greu si o sa va aminteasca de momentul in care au fost daruiti si cat de indragostiti erati atunci. 

 

Bineinteles ca trandafirii rosii criogenati ar fi cei mai potriviti, insa puteti darui si trandafiri in alte culori. Acesta este unul dintre avantajele trandafirilor criogenati: pot fi colorati chiar si in nuante care nu se gasesc in mod normal in natura (de exemplu verde neon, albastru electric, auriu). 

 

 

Este alegerea voastra daca veti darui trandafiri in culori clasice (rosii, albi, galbeni, roz) sau daca o sa impresionati persoana iubita cu un trandafir auriu in forma de inima de exemplu. Voi cunoasteti cel mai bine preferintele iubitei sau sotiei. Cu siguranta cadoul va fi unul apreciat, pentru ca vine din inima si reprezinta simbolul dragostei eterne. 

 

Tot alegerea voastra va fi si daca veti darui un trandafir sub cupola de sticla, trandafiri criogenati in cutii elegante ori in cutii acrilice. Nu exista o optiune ,,corecta” in privinta aceasta, conteaza ca trandafirii sa fie daruiti cu sufletul. 

 

 

Speram ca v-am fost de ajutor si ca o sa acordati atentie trandafirilor criogenati cand o sa vreti sa va surprindeti iubita sau sotia cu un cadou simbolic, dar care inseamna atat de mult.