Inca din vremuri stravechi, oamenii au fost fascinati de astre si de conexiunea acestora cu evenimentele naturale ce se intamplau in fiecare zi. Astfel, incercand sa gaseasca o legatura intre hartile stelare si momentele cand se petreceau anumite evenimente, s-au descoperit diferite tipare, asa cum este si zodiacul. 

 

Desi este un concept interesant, acesta este si destul de controversat, oamenii impartindu-se in doua categorii: cei care cred ca astrele influenteaza viata si caracteristicile de personalitate ale fiecarei persoane si cei care nu cred deloc, spunand ca sunt doar mituri. Indiferent de care parte te afli, trebuie sa recunosti ca unele caracteristici ale zodiei tale ti se potrivesc, la fel cum se potrivesc tuturor oamenilor nascuti in acelasi semn zodiacal, asa ca adevarul se afla undeva la mijloc. 

 

Tot zodiacul este si cel care influenteaza in mare masura preferintele unei persoane. Astfel, daca vei citi despre caracteristicile zodiei, vei intelege mai bine de ce preferi un anumit tip de alimente, un stil vestimentar, un gen muzical, anumite plante sau buchete de flori si poate chiar si un anotimp. 

 

Pentru ca am mentionat buchetele de flori, trebuie sa stii ca si preferintele pentru flori sunt influentate in mare masura de zodie, asa ca data viitoare cand vrei sa oferi un buchet sau un aranjament floral cuiva drag, incearca sa il alegi in functie de zodia persoanei respective si vezi reactia acesteia. Pentru a-ti fi mai usor, poti comanda florile dintr-o florarie online si astfel vei economisi timp pretios si te vei bucura si de o mare varietate de produse. 

 

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta florile potrivite pentru fiecare zodie in parte, astfel incat sa iti venim in ajutor si sa poti alege cele mai frumoase buchete si aranjamente pentru cei dragi tie! 

 

Berbec

 

Nativii din zodia Berbecului sunt energici si transmit tuturor buna dispozitie, reusind sa ridice moralul oricui, indiferent de situatie. Astfel, cele mai potrivite flori pentru berbeci sunt crinii, crizantemele si caprifoiul. Crinii sunt considerati flori regale, insa totodata sunt si simbolul bucuriei si energiilor pozitive, asa ca se potrivesc perfect nativilor din aceasta zodie. 

 

 

Taur 

 

Persoanele nascute in zodia Taurului sunt romantice si fragile, desi pot fi destul de incapatanate in unele momente. Cea mai potrivita floare pentru nativii din zodia Taurului este macul, insa se potrivesc foarte bine si orhideele, violetele, margaretele si trandafirii. 

 

 

Gemeni 

 

Ingeniosi si sociabili, gemenilor le place foarte mult lavanda, dar si liliacul sau orhideele. Nu este de mirare ca liliacul se afla printre florile caracteristice zodiei, avand in vedere ca perioada de inflorire a acestuia este spre finalul primaverii. 

 

Rac

 

Racii sunt sensibili si emotivi, motiv pentru care trandafirul alb este floarea caracteristica a zodiei. Trandafirul alb semnifica iubirea pura, emotia, dar si noutatea. Pe langa trandafiri, mai poti darui nativilor din aceasta zodie si crini albi, flori de lotus sau muscate albe. In cazul in care vrei sa oferi un trandafir alb, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre trandafiri criogenati, care rezista aproape 25 de ani. 

 

 

Leu

Nativii din zodia Leului sunt naturali, deschisi si emana bucurie oricand, fiind considerati firi solare. Astfel, cele mai potrivite flori pentru lei sunt floarea soarelui, trandafiri galbeni si daliile galbene. 

 

 

Fecioara 

 

Fecioarele se caracterizeaza prin delicatete si pragmatism, asa ca floarea ideala pentru nativii din aceasta zodie este crizantema. Aceasta este delicata, insa foarte puternica, avand in vedere anotimpul in care infloreste. Narcisele reprezinta si ele o alegere foarte buna pentru fecioare. 

 

Balanta

 

Sensibilitatea si echilibrul in ceea ce priveste deciziile pe care le iau sunt caracteristice nativilor din zodia Balanta. De aceea, cele mai potrivite flori sunt cele care inspira calm, asa cum sunt hortensiile albastre, trandafirii albi sau albastrelele. 

 

 

Scorpion

 

Scorpionii sunt persoane vesele si hotarate, astfel incat prefera florile viu colorate, flori considerate puternice, dar elegante. Cel mai bine li se potrivesc bujorii, trandafirii rosii si anemonele.

 

 

Sagetator

 

Nativii din aceasta zodie adora simplitatea, naturaletea si conceptul de libertate. De aceea, cele mai potrivite flori pentru ei sunt cele de primavara: narcise, lalele si chiar si bujorii. 

 

Capricorn

 

Floarea ideala pentru capricorni este garoafa. Desi multe persoane o considera o floare ce are conotatii negative, aceasta este de fapt simbolul nemuririi si al dragostei infinite. Calele si panselutele reprezinta si ele o alegere foarte buna pentru nativii din aceasta zodie. 

 

Varsator 

 

Nativii din Varsator sunt nonconformisti si isi doresc tot timpul ceva nou. De aceea, floarea cea mai potrivita este orhideea. Aceasta nu este doar o floare regala, care simbolizeaza eleganta, ci si noile inceputuri, asa ca se potriveste foarte bine varsatorilor. 

 

Pesti

 

Pestii sunt nativi foarte prietenosi si sensibili, astfel ca lotusul, liliacul si irisii sunt florile care ii caracterizeaza cel mai bine. 

 

In incheiere, speram sa te ajute toate informatiile pe care le-am prezentat si sa poti alege florile ideale pentru persoanele iubite, in functie de zodia acestora.