Pe 15 august, respectiv 8 septembrie peste 2 milioane de romani isi sarbatoresc ziua onomastica, iar Maria este cel mai popular nume feminin din Romania. Cu siguranță ai si tu acasa, la birou sau printre prieteni cel putin o sarbatorita, asa ca iata care sunt florile pe care i le poti darui.

Transmite prin intermediul florilor cele mai sincere urari de la multi ani, emotii frumoase si cadouri de neuitat.

Femeile  care poartă numele Maria sau derivate ale acestuia sunt altruiste,serioase, muncitoare, responsabile, delicate si iubitoare de oameni.

Flori speciale pentru Sf. Maria

Data sarbatorii Sfintei Maria este inca un subiect de disputa in randul romanilor. Noi consideram ca poti darui flori oricand, asa ca poti incepe cu data de 15 august. Sfanta Maria este una dintre cele mai mari sarbatori ale crestinilor, fie ca praznuim nasterea sau adormirea ei. Iata cateva idei potrivite pentru fiecare Maria, fie ca ne referim la mama, bunica, sora, iubita sau colega de la birou. Toate sunt importante si merita buchete de flori splendide.

Buchet de trandafiri roz

Trandafirii roz, proaspeți si delicati simbolizeaza sinceritatea, aprecierea si optimismul, asadar sunt potriviti pentru a fi daruiti unei doamne sau domnisoare speciale. Poti darui buchetul de trandafiri alaturi de sticlă de sampanie sau un parfum mamei tale, iubitei sau prietenelor apropiate.

Un buchet de crini

Poti alege intre un buchet simplu de cirni sau unul mixt, multicolor care sa contina si aceste minunate flori. Crinul este floarea asociata Fecioarei Maria, deci este extrem de potrivita pentru aceasta ocazie. Daruieste un buchet de crini alături de bomboane de ciocolarta unei femei speciale din viata ta, precum mama sau bunica.

Un minunat buchet de vară

Pentru aceasta data poti sa daruiesti un minunat buchet compus din Floarea sSoarelui. Aceasta transmite numai mesaje pozitive, optimism, admiratie si respect. Daruieste un astfel de buchet unei persoane spontane, care iubeste viata si o apreciaza. Cu siguranta ii va aduce zambetul pe buze.

Minunații bujori – un cadou de neuitat

Parfumat si voluminos, bujorul este fara indoiala una dintre cele mai iubite flori. Aceasta are gama variata de culori, iar pentru aceasta sarbatoare ai putea sa alegi fie un buchet cu bujori multicolori, fie unul intr-o singura culoare. Nu te teme, ai de unde alege. Bujorii se gasesc in alb, rosu sau roz, iar toate florile au aceleasi semnificații: viata lunga, bucurie, onoare, frumusete, gingasie si apreciere.

La Maison d'Or gasesti buchete de lux, elegante si aranjate intr-un mod unic. Un buchet de flori va insenina privirea si va bucura sufletul oricarei femei, asa ca momentul potrivit pentru a darui flori ese chiar acum.