Toamna este un anotimp minunat și perfect pentru a te căsători. Florile toamnei, peisajele, luminile și temperaturile sunt cu totul speciale și contribuie la frumusețea fotografiilor și a momentelor. Astfel, dacă ai nunta în acest sezon, astăzi venim către tine cu câteva sugestii și idei inspirationale care te vor ajuta să creezi o imagine perfectă.

Nunta de toamnă autentică

Vremea răcoroasă de toamnă provoacă un stil floral mai creativ pentru că acestea suferă mai puțin de pe urma temperaturilor ridicate. Astfel, buchetele de flori pot fi accesorizare cu frunze, ramuri și alte elemente din natură care oferă o vibrație pozitivă și încarcă buchetul cu elemente deosebite, pline de semnificații.

Pentru o nuntă autentică, printre cele mai potrivite flori se numără crinul, care  oferă structură designului, iar trandafirii aduc note texturate buchetelor și aranjamentelor supradimensionate. Nuanțele potrivite sunt roșu, arămiu și galbenul, iar dacă vrei să creezi un tablou perfect integrat în anotimp, poți adăuga fructe de pădure, frunze sau crengi de copaci.

Nunta de toamnă delicată

Pentru o mireasă care își dorește să lase culorile toamnei așa cum sunt și să integreze nuanțele neutre, oferind delicatețe, atunci te afli în tendințele sezonului. Pentru această perioadă se potrivesc perfect diferitele nuanțe de alb, verde și gri.

Cele mai recomandate flori pentru o nuntă de toamnă delicată sunt crinii, mușețelul și orhideele atât din punct de vedere cromatic cat și al rezistenței.

Nunta de toamnă cu povești

Dacă îți dorești o nuntă mai glamouroasă, nuanțele de portocaliu, galben și arămiu nu sunt tocmai cele mai potrivite, dar pot fi înlocuite cu pasteluri precum gri, roz prafuit, crem sau nuanțe de roșu.

Pentru o nuntă de poveste ai la dispoziție și o gamă variată de flori, astfel că poți alege trandafiri și hortensii. De asemenea, poți integra și fructele uscate, adăugând o notă interesantă, asemenea anotimpului. Tot pentru nuntile cu fast sunt potrivite pentru a le așeza pe mese candelabrele sau lumânările pentru un plus de lumină.

Toamna este un anotimp al culorilor. Galbenul frunzelor, portocaliul strălucitor, nuanțele de roșu și ruginiu reprezintă o alegere reușită în ceea ce privește tabloul unei nunți de toamnă. Mai mult decât atât, într-o florarie online, precum Maison D'Or găsești și o diversitate a celor mai frumoase flori.