Ziua de 8 martie a fost o zi emblematică în multe țări din lumea întreagă încă din anul 1913. Această zi de primăvară a fost denumită Ziua Internațională a Femeii, iar în România este cunoscută sub denumirea de Ziua Mamei, datorită eforturilor de a lupta pentru dreptul de vot și pentru a îmbunătății condițiile de muncă.

În SUA, Ziua Mamei este sărbătorită pe 11 mai, în Marea Britanie pe 30 mai, în Franța pe 25 mai și în Rusia pe 30 noiembrie.

Dacă imaginația nu este de partea ta și nu știi ce cadouri să alegi pentru femeile din viața ta, îți lăsăm aici câteva idei.

Flori

Nu degeaba femeile sunt asemanate cu florile -  sunt delicate, misterioase și vulnerabile. Aceste două mistere ale lumii, mai exact florile și femeile se întâlnesc pe data de 8 martie. Așadar, florile au fost dintotdeauna cadoul numărul unu de dăruit în această zi specială. Totuși, poți improviza tema florilor. De exemplu, în locul unui buchet de flori obișnuit, poți alege un aranjament de flori din ciocolată. Vezi oferta noastră de flori  8 martie cuprinsă dintr-o mulțime de exemplare în forme diferite. 

Parfumuri

O alegere bună este un parfum atemporal de la una din firmele franțuzești, un parfum ce are ca sinonime cuvintele lux și rafinament.

Ramă foto

O altă idee grozavă este o ramă argintie cu fotografii. Chiar dacă are deja poze cu tine, cu siguranță își dorește cât mai multe, pentru a le putea aranja frumos în dormitor sau în sufragerie.

 Bijuterii

Orice femeie iubește bijuteriile, și în special iubesc bărbații care și le permit. Spune-i femeii care face parte din viața ta ca este lumina din ochii tăi și dăruiește-i o bijuterie cu diamante, sau cel puțin o bijuterie frumos lucrată, poate cu pietre prețioase sau chiar perle.

Trusă de manichiură

O idee bună este și o trusă de nail art, una mică pe care să o poată purta mereu cu ea. Deoarece este un cadou oferit cu ocazia zilei de 8 martie, nu vei alege o trusă oarecare, ci vei alege o trusă feminină, colorată, poate chiar cu un model floral.

 Cina

Ar putea fi un gest de mulțumire pe care orice femeie și-l dorește, dar nu ca o datorie, ci ca o zi specială în care poate fi răsfățată.

Produse de îngrijire personală

O altă idee de cadou pentru 8 martie este un set luxos de produse de îngrijire pline cu arome relaxante ce se potrivesc cu ritualurile ei de răsfăț. Este important să arăți că ai depus suficient efort în alegerea cadoului, acordând atenție tenului și stilului ei.

Cel mai important este să ții cont că Ziua Femeii este o singură dată pe an, de aceea nu trebuie să te zgârcești la cadoul ales.