Iarna ce tocmai se incheie a fost una foarte ciudata din toate punctele de vedere, asa ca probabil te bucuri si tu ca in sfarsit vine primavara. Faptul ca o sa vezi totul inverzit si ca o sa te bucuri de cele mai frumoase flori, probabil o sa iti ridice moralul si o sa te trezesti mult mai bine in fiecare zi. 

 

In plus, venirea oficiala a primaverii este o ocazie ideala sa le daruiesti mai des flori celor dragi. Nu ar trebui sa astepti o ocazie anume, insa in perioada aceasta parca iti este mai usor sa daruiesti flori fara motiv. Iar daca te gandesti ca nu ai timp sa mergi la florarii si sa cumperi din cauza programului aglomerat de la birou, poti sa apelezi oricand cu incredere la Maison d’Or. Suntem alaturi de tine in fiecare zi, pentru a-ti livra cele mai frumoase si proaspete flori. Inclusiv in weekend putem livra pana la ora 21:00. Asa ca nu mai ai nici o scuza pentru a nu alege cele mai frumoase flori de 8 martie pentru persoanele iubite. 

 

Anul acesta ti-am pregatit cele mai frumoase aranjamente florale pentru inceputul primaverii. Stim ca iti plac lalelele, zambilele si freziile, asa ca le vei regasi in majoritatea aranjamentelor. Indiferent daca iti doresti un buchet, flori in cutii sau cosuri cu flori, la noi vei gasi exact ce iti doresti. Iar daca ai alta idee despre cum vrei sa arate buchetul ideal pentru 8 martie, te rugam sa ne contactezi si vom face tot posibilul sa transformam viziunea ta in realitate. 

 

In cazul in care nu stii ce sa daruiesti de 8 martie, vrem sa iti prezentam in continuare cateva aranjamente care vor fi pe placul tuturor! Iti garantam ca vei impresiona cu ajutorul lor! 

 

Daca vrei sa daruiesti flori intr-un ambalaj inedit, iti recomandam un Aranjament Floral In Cutie Plic Cu Zambile, Lalele Si Frezii. Probabil esti de acord cu noi ca este un ambalaj care va atrage toate privirile. Insa, nu doar despre acesta este vorba, ci si despre frumusetea florilor. Acest aranjament include tot ce are primavara mai frumos: zambile, lalele, frezii, chiar si trandafiri cyclam, dar si eucalipt pentru un mireasma deosebita. Iar ca decoratiune, am ales un snur martisor, asa cum era firesc. 

 

 

Culoarea bucuriei este fara indoiala galbenul. Daca esti un optimist incurabil si vrei sa daruiesti persoanei iubite o parte din gandirea ta pozitiva si din fericire, iti recomandam sa ii daruiesti o Cutie Cu Narcise, Lalele Si Frezii Galbene. Aceasta va arata superb oriunde va fi asezata in casa si cu siguranta o sa aduca zambetul pe buze oricui o va privi! 

 

 

Iar pentru un cadou cu adevarat romantic, iti sugeram o Cutie Cu Lalele Si Frezii Roz. Ce poate fi mai frumos decat combinatia dintre frezii roz, lalele in aceeasi culoare si trandafiri rosii? Acestea sunt asezate cu grija intr-o cutie rotunda alba si eleganta. 

 

 

Speram ca ti-au placut florile pe care ti le-am recomandat si ca le vei darui cu drag persoanelor iubite!