Va vine sa credeti ca putin peste doua saptamani ne despart de Craciun? Este cu adevarat cea mai frumoasa perioada din an si ar trebui sa ne bucuram cat mai mult de ea. Probabil ca si voi v-ati gandit deja cum sa impodobiti bradul si casa (daca nu ati facut asta deja) si probabil visati si la cadourile pe care ati putea sa le primiti si chiar sa le daruiti celor dragi. Insa, noi va spunem un secret: anul acesta, Mos Craciun are idei diferite de cadouri si cu siguranta o sa va placa! Pentru a afla ce v-a pregatit, cititi in continuare! 

 

Asa cum probabil stiti si voi, cele mai frumoase si mai sincere cadouri pe care le puteti face, indiferent de sarbatoare sau de ocazie sunt cele simbolice. Conteaza foarte mult gestul de a darui, nu valoarea cadoului. Asa ca indreptati-va catre cadouri care sa aduca bucurie in suflet, nu spre cele care poate nu vor fi primite atat de bine si pe care ati platit sume destul de mari. Spre exemplu, daruiti celor dragi rame foto deosebite (sau albume) in care ati pus deja fotografii cu voi de la cele mai frumoase evenimente. Sau cani personalizate cu un citat preferat sau de ce nu, chiar cu o poza. Va garantam ca o sa aveti mai mult succes in felul acesta! 

 

Si bineinteles ca mai puteti darui ceva la care probabil nu s-ar fi asteptat nimeni, dar care reprezinta cadouri deosebite: flori in cutii! Da, oricat de ciudat ar parea, florile sunt cadouri potrivite in orice ocazie. Asa ca de ce ar face exceptie Craciunul? Un aranjamente floral deosebit, asezat intr-o cutie eleganta va fi un cadou spectaculos, care va bucura sufletul persoanei care il va primi! 

 

Poti alege flori in cutii clasice, pe care le gasesti tot timpul anului, insa daca iti doresti sa daruiesti ceva special, indreapta-ti atentia spre Colectia de Craciun. Astfel, toate cutiile vor fi decorate cu crengute de conifere, conuri, mere cerate, batoane de scortisoara si nu numai, pentru a aduce magia Sarbatorilor mai aproape de voi! Iar in continuare o sa va aratam doua dintre preferatele noastre! 

 

Cutia Cu Amaryllis Si Garoafe - Colectia De Craciun este ideala pentru aceasta ocazie, datorita culorilor aranjamentului si florilor folosite. Nu-i asa ca si voi asociati Craciunul cu verdele bradului si rosu (ca haina Mosului)? De aceea, aranjamentul acesta este ideal! Este compus din amaryllis rosu, garoafe crem, mere cerate decorative, scortisoara, conifer si alte materiale. Sa va mai spunem cum miroase? Probabil va dati seama si singuri! 

 

Iar a doua recomandare este Cutia Cu Anthurium Si Hortensie Alba - Colectia De Craciun. Faptul ca are o cutie alba, ii confera inocenta de care avem nevoie cu totii in perioada Sarbatorilor, dar poate simboliza si un nou inceput, respectiv un nou. Este compusa din hortensie alba, anthurium, conifere, scortisoara, decoratiuni uscate, cutie rotunda mica alba si alte materiale. 

 

 

Speram ca v-au placut recomandarile noastre pentru Craciunul de anul acesta! Nu uitati ca Mos Craciun livreaza fericire oriunde ati fi si florile sunt printre preferatele lui!