Sa oferi un cadou este o modalitate minunata de a-ti face cunoscute sentimentele sau intentiile. Desi cadourile sunt foarte apreciate cand vin ca o surpriza, daca se apropie o aniversare sau un eveniment important in viata celor dragi tie, un cadou devine obligatoriu si asteptat. Astfel, iti faci remarcata atentia pe care o acorzi persoanei respective si iti creezi o imagine pozitiva si memorabila in mintea acesteia.

Printre cele cateva evenimente deosebit de importante in viata oricarui om se afla si majoratul. Momentul in care implinesti 18 ani este un prilej de adevarata bucurie, un timp in care celebrezi pragul dintre copilarie si maturitate, impreuna cu obtinerea independentei.

Un astfel de moment merita sa fie sarbatorit ca la carte, iar sarbatoritul merita toata atentia, precum si cadouri, buchete sau mai nou cutii cu flori din partea celor care ii sunt cu adevarat aproape. Implinirea varstei de 18 ani este importanta, astfel incat ti-am pregatit 3 idei de cadouri pentru majorat, ca sa nu te surprinda nepregatit un astfel de eveniment.

 

Un accesoriu

Accesoriile sunt in general cadouri foarte apreciate, deci se potrivesc foarte bine si in cazul unui majorat. Ai de ales dintre foarte multe tipuri de accesorii, iar asta vei face in functie de tipul persoanei sarbatorite, dar si de buget. Poti sa oferi un portofel de piele sau o geanta de firma, cercei din argint sau aur daca e fata si niste butoni de camasa daca e baiat. Inelele si ceasurile de mana sunt si ele potrivite pentru o astfel de ocazie. Tu trebuie doar sa fii sigur ca accesoriul ales va fi pe placul persoanei sarbatorite, si ca ai vedea-o purtand asa ceva. In rest, tot ce conteaza este sa oferi cadoul din inima.

 

Un cadou personalizat

Daca accesoriile nu intra in bugetul tau sau consideri ca persoana sarbatorita nu pune pret pe asa ceva, poti alege sa oferi cadouri personalizate. Aici putem vorbi de cani, tricouri, genti, rame foto, perne, cutii de bijuterii, plachete, seturi de pahare, cutii de stilouri si practic orice obiect care poate fi personalizat, gravat, sau imprimat. Poti alege simpla imprimare a unor cuvinte si nume, dar si unele poze care amintesc de momente petrecute impreuna cu persoana celebrata. Cadourile personalizate sunt mereu o adevarata surpriza!

 

O cutie cu flori

Unul dintre cele mai populare cadouri la ora actuala sunt cutiile cu flori. Cu florile nu ai cum sa dai gres, insa ce ar fi daca le-ai oferi intr-o alta maniera decat clasicele buchete? Aranjamentele speciale si in special cutiile cu trandafiri sau alte flori au devenit foarte populare in ultimii ani, fiind o maniera foarte eleganta si moderna de a oferi un cadou cuiva, inclusiv unei persoane care celebreaza majoratul.

 

Tipul cadoului poate sa depinda in functie de persoana sau de locul unde este serbat majoratul. Chiar daca unii ofera atentii financiare la majorate, un cadou are o insemnatate aparte si este ceva cu care vei ramane in mintea celui sarbatorit. Fie ca alegi un accesoriu, un obiect personalizat sau o cutie cu flori de efect, vei starni apreciere si recunostinta fara niciun dubiu.