Viitoarele mirese au mari emotii in ceea ce priveste organizarea nuntii si desfasurarea ei. De aceea, este bine sa incerce sa isi planifice toate activitatile din timp, astfel incat sa evite surprizele neplacute. Orice alegere legata de nunta este importanta, iar printre ultimele pregatiri se numara alegerea si comandarea aranjamentelor florale si a buchetului de mireasa. Unele mirese isi doresc un buchet perfect aranjat, simetric, care sa fie in centrul atentiei. Alte mirese urmeaza trendurile actuale si aleg fie buchete mai mici, in care florile se imbina cu diferite plante si in care predomina verdele sau buchete ,,dezordonate”, dar care arata superb. 

 

Indiferent de gusturile voastre in materie de buchete de mireasa, important este ca in final, sa fiti multumite de alegerea voastra, pentru ca nunta este un eveniment special si trebuie sa fiti fericita, nu trista pentru ca buchetul nu a fost tocmai pe placul vostru. 

 

Si asa cum probabil stiti, in fiecare an se schimba tendintele in materie de aranjamente florale si buchete de mireasa. Asa ca daca vreti sa aveti flori care urmeaza tendintele, ar fi bine sa stati la curent cu noutatile. 

 

Nu stim daca ati observat, insa in ultima perioada, a devenit din ce in ce mai populara floarea numita protea. Si nu ne referim doar la buchete de mireasa, ci si la alte aranjamente florale si buchete. Protea este o floare speciala. In primul rand, trebuie sa stiti ca aceasta specie de floare exista inca de pe vremea cand dinozaurii traiau pe planeta, deci de mai bine de 65 de milioane de ani. De aici si aspectul neobisnuit al acestei flori. Exista mai multe subspecii ale acestei flori, insa fiecare are frumusetea ei aparte. 

 

Fiind o floare cu o poveste interesanta (pentru ca este preistorica) si avand un aspect neobisnuit de frumos, nu este de mirare ca a inceput sa fie din ce in ce mai populara. Iar daca alegeti un buchet de mireasa care contine aceasta floare, cu siguranta o sa va impresionati invitatii si nu numai: o sa aveti o amintire frumoasa din ziua cea mare. 

 

Avantajul acestei flori este ca se imbina perfect ca aspect cu aproape orice tip de floare. Iar in continuare o sa va aratam doua exemple de buchete de mireasa cu protea, pe care sigur o sa le admirati si o sa le doriti la nuntile voastre. 

 

Primul este Buchetul De Mireasa "Exotic Daring". Este un buchet de mireasa ,,atipic”, un buchet cu personalitate, pentru o mireasa excentrica. Buchetul este de o frumusete speciala, iar vedetele acestuia sunt cu siguranta florile de protea roz. Buchetul este decorat cu un material dantelat, roz, in armonie cu nuantele florilor. 

 

 

Un buchet de mireasa perfect pentru o nunta de vara este "Sundry Fantasy". Acest buchet este o explozie de culoare si cu siguranta o sa fie apreciat de catre toti invitatii. Si sa nu mai spunem ca are un miros inconfundabil, datorita varietatii florilor, dar si a crengutelor de eucalipt. 

 

Dupa cum puteti vedea, florile Protea pot fi integrate cu succes in buchetele de mireasa si chiar arata foarte bine. Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste buchete!