Fie ca esti o persoana care a mai experimentat arta aranjamentelor florale sau nu ai incercat niciodata sa personalizezi un buchet de flori, tematica si simbolistica Craciunului fac din aceasta perioada momentul ideal pentru tine astfel incat sa incerci sa iti creezi propriile aranjamente de Craciun.

Cu putina creativitate si dorinta de a realiza lucruri frumoase pentru tine si cei dragi, poti folosi recomandarile designerilor florali de la Maison d’Or.

1. N-ai de ce sa te incurci in culori

Albul, rosul, argintiul, auriul, verdele, toate aceste culori sunt de baza in luna decembrie. In plus, combinatia dintre ele simbolizeaza cel mai bine sarbatoarea Craciunului in toata splendoarea sa. Iar daca vrei sa faci anumite aranjamente de Craciun, foloseste obiecte si decoratiuni in culorile enumerate anterior. Daca vrei sa decorezi si cu flori, trandafirii sau amaryllis-urile sunt cea mai buna alegere.

Intr-o singura vaza sau orice tip de continator, poti aranja aleatoriu obiecte si elemente decorative potrivite sezonului. In plus, poti simplifica si mai mult lucrurile alegand sa decorezi doar in culorile alb si rosu. Asadar, nu lasa inspiratia sa iti scape. Suntem singuri ca deja ai inceput sa intrevezi primul tau aranjament de Craciun.

2. Foloseste ramuri din copacii verzi din parcurile care te inconjoara

Din dragoste si apreciere pentru mediul inconjurator, nu trebuie sa facem ravagii pentru cateva crengute de brad. Le putem culege direct de pe pamant si putem tot astfel selecta cateva conuri cazute. Pe toate le poti lipi si alipi astfel incat sa obtii un aranjament de Craciun pe deplin apreciat de cei dragi.

3. Lumanarile sunt adorabile in timpul serilor de iarna

Simbol apreciat pe toata perioada iernii, lumanarile iti ofera prilejul sa asiguri o ambianta calduroasa, in timp ce simturile iti sunt atinse delicat de parfumul lor. In jurul unei singure lumanari poti aranja cateva flori si poti alipi cateva conuri si crengute de brad pe un suport pe care sa il poti muta dintr-un loc intr-altul fara sa iti fie teama ca te-ai putea arde.

4. Dincolo de simboluri, cauta un continator frumos prin casa

Cu alte cuvinte, ai nevoie de ceva mai mare decat toate decoratiunile pe care vei vrea sa le folosesti la crearea aranjamentului perfect de Craciun. Nu doar florile sau lumanarile trebuie adaptate pentru a crea o astfel de decoratiune.

De exemplu, unui singur borcan ii poate fi redata o alta “viata” de indata ce este inconjurat de lumari sau panglici. In plus, poti lipi stelute sau fulgi de zapada frumos desenati astfel incat sa armonizezi aranjamentul cu simbolistica Craciunului.

**********

In cazul in care iti doresti aranjamente de Craciun pe care sa le oferi celor dragi, poti incerca sa le faci chiar singur/a.

Dar daca timpul nu iti permite asta, in atelierele Maison d’Or designeri florali cu experienta iti pot realiza la comanda orice aranjament floral pe care sa il oferi in dar iarna aceasta. In plus, comenzile sunt livrate chiar in aceeasi zi in care are loc comanda, in maxim doua ore in cazul in care locuiesti in Bucuresti.