Cine nu iubeste florile? Nu am auzit pana acum vreo persoana care sa fi refuzat un buchet de flori sau un aranjament floral din partea celor dragi. Florile aduc bucurie, culoare si veselie in casa si in sufletul celui care le-a primit. De aceea, ori de cate ori aveti ocazia, nu ezitati sa daruiti flori, in locul altor cadouri. Florile sunt cele mai frumoase cadouri simbolice si se potrivesc in multe situatii, mai multe decat v-ati imagina in momentul acesta. 

 

Si chiar daca abia a inceput anul, probabil ati observat si voi ca timpul trece destul de repede si in curand va sosi luna februarie. Daca sunteti indragostiti, probabil stiti ca este luna iubirii, luna in care dragostea este in aer si in care este celebrata aproape in fiecare casa. Mai mult ca sigur v-ati facut diferite planuri pentru Sfantul Valentin sau Ziua Indragostitilor (cum mai este cunoscuta) astfel incat sa petreceti clipe frumoase alaturi de iubita sau de sotie. 

 

Insa, orice planuri ati avea, nu puteti sa uitati si de flori. Ar fi bine sa daruiti flori nu doar la ocazii speciale, cum este aceasta, ci si cand simtiti, fara un motiv anume. Va asiguram ca persoana iubita se va bucura foarte mult si va aprecia gestul. Probabil veti spune ca florariile sigur vor fi aglomerate pe 14 februarie si aveti dreptate, pentru ca toata lumea vrea sa cumpere cele mai frumoase si proaspete flori. Insa, noi va spunem ca puteti sa le comandati online si astfel, veti scapa de aglomeratie si de posibilitatea de a cumpara flori care nu va plac in totalitate, pentru ca altele nu ati gasit. In plus, este mult mai comod sa comandati dintr-o florarie online, mai ales ca in mai putin de 5 minute veti plasa comanda. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati curierul sau puteti chiar trimite florile direct la persoana iubita, pentru a-i face o surpriza frumoasa! Si daca nu stiti ce fel de flori sa alegeti, in continuare o sa va prezentam trei aranjamente florale deosebite, din categoria flori pentru Sfantul Valentin, pe care le puteti darui intr-o zi atat de speciala. 

 

Un cadou impresionant este aceasta superba Cutie cu flori rosii si produse ideale pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Aranjamentul floral este compus din trandafiri rosii, minirosa rosii, gerbere, crengute de eucalipt si alte flori superbe. Alaturi de ele, o sa te bucuri de o sticla de Bottega Nero Liquore Al Cioccolato, lumanari parfumate si trei baloane in forma de inima. 

 

 

Daca iubita sau sotia adora orhideele, iti sugeram sa ii daruiesti aceasta minunata Cutie cu orhidee si lalele roz. Este un aranjament floral elegant, care poate fura inima oricum si care va fi admirat ore intregi. Pe langa superbele flori, aranjamentul mai contine doua lumanari parfumate, trei baloane rosii in forma de inima si o sticla de Rose Gold Prosecco. Astfel, veti putea petrece impreuna o seara romantica de Sfantul Valentin. 

Si nu in ultimul rand, iti prezentam si aceasta Cutie cu hortensie roz si lalele rosii. Hortensia roz este simbolul casniciei, asa ca acest aranjament este ideal pentru a-l darui sotiei tale cu ocazia Zilei Indragostitilor. Hortensia roz este acompaniata de orhidee in aceeasi culoare, lalele rosii, minirosa rosii si alte flori ideale pentru aceasta ocazie. In plus, cutia mai contine si o sticla de sampanie Moet & Chandon, doua lumanari parfumate si o cutie cu macarons. 

 

 

Speram ca v-au placut sugestiile noastre si ca veti alege unul dintre aceste aranjamente!