Tendinta actuala in materie de buchete de mireasa

Un eveniment major precum nunta nu trebuie sa treaca fara ca mirii sa ramana cu cele mai frumoase amintiri. Clipa cununiei in fata ofiterului starii civile si apoi in fata lui Dumnezeu este foarte speciala pentru ei. Domnisoarele viseaza intreaga viata acest moment magic si isi imagineaza totul ca intr-o poveste. Din aceasta poveste face patrte si buchetul de mireasa. Alaturi de el, buchetul de nasa nu trebuie, de asemenea, uitat.

Exista foarte multe tipuri de buchete de mireasa, caci imaginatia celor in domeniu nu cunoaste limite. Fie ca o mireasa isi doreste un buchet din flori de camp, fie din flori exotice sau din flori simple, din orice gradina, totul e la alegerea ei. Tendinta anului 2017 in materie de buchete de mireasa sau de nasa ne duce spre buchetele voluminoase. Cele salbatice, care aduc aminte de frumusetea naturii virgine sunt tot mai preferate de mirese.

Tot mai solicitate sunt acele buchete de mireasa care sa dea impresia ca abia au fost culese din gradina sau de pe un camp inflorit. Acum nu se mai acorda atat de multa atentie panglicilor sau zorzoanelor care sa le infrumuseteze. Se pune accent tot mai mult pe frumusetea florii insesi.

Bineinteles, totul depinde de gustul fiecarei mirese, caci sunt mirese care prefera clasicul sau mirese care au o preferinta pentru neconventional si modern. Buchetele de mireasa asimetrice sunt foarte apreciate in ultima vreme, la fel fiind si aranjamentele florale de nunta care se inspira din salbaticia naturii.

Cat de important este buchetul de mireasa bine ales?

Buchetul de mireasa subliniaza frumusetea oricarei domnisoare care face un asemenea pas important in viata ei. El trebuie sa fie bine dimensionat, sa nu iasa extrem de mult in evidenta si sa fie facut cu mult bun-gust si imaginatie. Efervescenta acestui moment crucial din viata de familie este foarte bine completata de buchete de mireasa cu palete de culori vii.

Accentul feminin al buchetului de mireasa subliniaza puritatea acestui moment de comuniune sufleteasca a celor doi oameni care spun “Da” in fata lui Dumnezeu. Nu numai impresia creata celorlalti este importanta la un buchet de mireasa.

El trebuie bine ales si pentru a fi potrivit la sedinta foto in care cei doi miri sunt protagonisti. In acelasi timp, un buchet de mireasa trebuie sa se completeze foarte bine cu cel de nasa si sa nu fie intr-un contrast prea mare cu acesta. Astfel, cele doua buchete vor aduce nota dorita de stil si eleganta la o nunta.