Florile potrivite infrumuseteaza nunta si ii dau culoare si stil, atragand admiratia tuturor celor care va vor fi alaturi.

Daca ati planuit nunta anul acesta si doriti sa aveti cele mai frumoase flori si aranjamente, tineti cont de acest tendinte pentru anul 2017 in materie de flori de nunta.

In primul rand, culoarea predominanta a buchetului miresei poate fi imprumutata si de rochiile domnisoarelor de onoare si de aranjamentele florale din salonul in care se desfasoara petrecerea.

Ai auzit de Greenery?

In 2017, multe mirese aleg o culoare cu totul speciala denumita Greenery. Ea este o combinatie foarte reusita intre galben si verde. Aceste culori denota curaj, creativitate si imaginatie dusa pe cele mai inalte culmi ale bunului-gust. Greenery este culoarea potrivita inclusiv pentru nuntile campenesti, pentru cele cu tematica traditionala (eventual rurala), tendinta in ultimul timp fiind de reintoarcere la radacini si la puritatea naturii in toata splendoarea ei.

Buchetul de mireasa in ultimele tendinte…

Prestigiul buchetului clasic de mireasa nu a scazut deloc, in ciuda noilor tendinte. Combinatia de flori si culori, din care nu lipseste o pata de culoare verde nu va inceta sa fascineze imaginatia mireselor.

Forma buchetului

Forma buchetului s-a mai schimbat si ea in timp. De la forma rotunda s-a mers la forme asimetrice si la unele care “curg” lin pe mana miresei.

Eclectismul buhetului de mireasa

Simetria si forma perfecta a buchetului de mireasa au dus si la aparitia unor buchete in care regasim deopotriva flori salbatice si “domestice”.

Coronite

Miresele din 2017 vor si coronite pe cap, dorind astfel sa se incroneze oficial “regine” ale frumusetii. O coronita poate inlocui cu succes si clasicul voal, aducand o pata de culoare si .

Corsaje si cocarde

A trecut vremea corsajelor din flori artificiale sau a celor cu bani la piept, destul de nereusite. Acum, corsajele si cocardele sunt facute din flori naturale. In general, ele se asorteaza cu buchetul miresei, fiind inspirate din acesta.

Decorarea masinilor

In trecut, masinile erau decorate cu panglici, insa acum se opteaza tot mai mult pentru flori si elemente naturale care sa le infrumuseteze.

Lumanarile

Lumanrile de nunta sunt acum decorate si cu aranjamente florale minimaliste. Lumanarile sunt mai scurte decat in trecut si chiar mai subtiri; in unele cazuri, lavanda este si ea folosita. In general, acum este preferat aranjamentul floral pe o parte a lumanarii.

Decorarea scaunelor si a prezidiului

Urmand ultimele tendinte, scaunele si prezidiul nu mai sunt nici ele decorate excesiv. Este de ajuns o panglica, un buchet ales cu gust sau o dantela pentru a crea un aranjamente floral de nunta superb.

Aranjamentele florale pentru mesele invitatilor

In aceasta privinta, imaginatia creatorilor in domeniu nu are limite. Mirii opteaza din ce in ce mai mult pentru aranjamente florale mici, care sa nu obtureze campul vizual al invitatilor. Exista chiar si aranjamente care imbina elemente naturale ca muschiul, lemnul si florile.