Toamna este sezonul în care te bucuri de recolte și de ceea ce îți oferă natură, frumusețea, prospețimea și coloritul florilor, chiar dacă temperaturile scăzute  încep să-și facă simțită prezența. Buchetele de toamna sunt bogate și colorate, astfel culoarea ce predomină pretutindeni este portocaliul cu nuanțe de roșu, sau galben, acestea transmit pasiune, belșug, melancolie, nostalgie, căldură și multe alte sentimente ce vin că o avalanșă la vederea lor. Toamna este cel mai harnic anotimp, îți oferă atât de multe, acum pui borcanele de zacuscă, gem și dulceață, fructele precum mere, pere, nuci în beci la păstrat pentru timpul rece ce urmează să vină și multe alte bunătăți.

 Crizantemele sau margareta de toamna

Aceste flori minunate înfloresc la sfârșitul lunii august și rezistă până în luna octombrie târziu sau poate și mai mult timp, fiind plante rezistente la frig și orice tip de sol. Au cele mai frumoase culori vii sau pastelate, forme opulente și maiestuoase de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. Această este perioada când o găsești la florarie online București în diverse forme, mărimi și culori.

Gerbera

Poți cumpără un buchet de gerbere de diferite culori, sau doar de o singură culoare și să exprimi persoanei căreia îl oferi sentimentele fără că tu să vorbești. Așadar, gerberă galbenă este strâns legată de soare, de viață, succes și bogăție, potrivit este să îi dăruiești unei femei ce a dat naștere, pe când gerbera albă exprima puritate și calm, un detaliu minunat la un buchet de flori. Cea roșie simbolizează iubirea, iar cea portocalie bucurie, stabilitate. Fiecare  culoare simbolizeaza ceva, atunci când îți dorești să cumperi un buchet de gerbere fi atent și la culorile acestora și nu vei da greș.

Floarea de lisianthus

Este o floare gingașă, delicată înflorește în mod normal în sezonul rece, având un aer aparte. Acestea sunt asemănătoare cu trandafirii, atât prin structura cât și prin multitudinea nuanțelor de culori precum: roz, violet, albastru, alb, portocaliu, galben. Florile de lisianthus reprezintă o viață lungă și fericită, iar un buchet dăruit ființelor dragi este un semn de admirație și al generozității. De asemenea , este aleasă deseori de femei, că buchet la nuntă lor, simple albe sau culori combinate. Culoarea albă reprezintă pacea, liniștea ,inocența, iar de culoare galbenă este simbolul fericirii, prieteniei, entuziasm, dar și gelozie. Cele roz semnifică dragostea și pasiunea pentru o altă persoană., pe când  cele mov sunt considerate simbol al regalității și mândriei .

Toamna poate fi un moment dificil pentru a menține florile. Unele zile sunt călduroase, în timp ce nopțile pot scădea rapid la 10 grade. Acordă-ți timp în alegerea unui buchet, fie ele crizanteme, gerbere,  flori de lisianthus sau multe alte specii de flori ce îți bucură ție și celor din jur . Dacă dorești să adaugi câteva flori de toamna încerca-le pe acestea de mai sus pentru un plus de culoare și frumusețe .