Iubirea se demonstrează oricând, fara a avea nevoie de o ocazie speciala. Chiar daca nu exista reguli stricte in privinta florilor pe care le oferi persoanei de langa tine, atunci cand vrei sa faci o declaratie de iubire, exista o gama de flori exclusiv pentru asta.

Dacă acorzi atentie limbajului floral, vei reusi sa faci o surpriza cu adevarat inspirată si placuta. Astazi iti vom prezenta florile a căror simbolista te va ajuta sa transmiti cele mai calde si frumoase sentimente de iubire.

Trandafirii

Trandafirii, in special cei rosii, sunt mesagerii iubirii. Atunci cand vrei sa spui un ” te iubesc” din suflet, un buchet cu trandafiri roșii te va ajuta. Aceasta floare este un simbol al iubirii nemuritoare, vesnice si eterne si reuseste sa transmita cele mai frumoase sentimente de pe pamant.

Trandafirii sunt cadoul ideal de Valentines Day, de Dragobete, de zilele aniversare ale relației voastre și cu orice alta ocazie.

Gama trandafirilor nu se opreste aici. Si trandafirii roz sunt romantici, eleganti si feminini. Acestea sunt deseori asociati cu iubirea si aprecierea si pot fi oferiti in toate momentele importante in care vrei sa-ti arati iubirea. De asemenea, trandafirii roz sunt potriviți si pentru a fi daruiti la primele intalniri.

Crinii

Crinii denota iubirea sincera, sentimentele pure, noblete, devotament și apreciere. Daca vrei sa-i arati persoanei de langa tine cat de mult o apreciezi alege un buchet format din crini albi. Pentru declaratiile pasionale, pline de mister opteaza pentru cei rosii.

Orhideea

Orhideea este o floare speciala, atat prin semnificații, cat si prin aspect. Aceasta are o mulțime de semnificatii care o fac potrivită pentru a exprima iubirea sincera si adevarata. Orhideea poarta si denumirea de ”floarea seductiei” pentru ca te ajuta sa cuceresti inima oricarei femei.

Orhideea este o floarea potrivită pentru a fi daruita atunci cand relatia se afla la inceput de drum si atractia fizică este puternica. Cele mai recomandate si cunoscute specii de orhidee existente in astfel de buchete sunt Cymbidium, Dendrobium și Phalaenopsis.

Bujorii

Bujorii sunt florile dragostei mature, cu experienta si neschimbata. Aceste flori sunt preferatele femeilor pentru ca semnifica iubirea adevarata. Se pare ca povestea acestor minunate flori isi are originile in Antichitate, atunci cand Apollo isi transforma nimfele in flori ca dovada a iubirii pentru Afrodita, zeita dragostei.

Daruieste un buchet de bujorii jumătății tale oricand simti sa faci asta.

Daca te-am inspirat si vrei sa-i faci  iubitei tale o supriza astăzi, intra pe site-ul florarie online si comanda buchetul perfect.