Este abia luna ianuarie, dar daca sunteti indragostiti, probabil stiti si voi ca iubirea nu asteapta. Nici nu o sa va dati seama cand o sa vina luna februarie, luna oficiala a iubirii. Luna in care sarbatorim Ziua Indragostitilor si Dragobetele. Insa, astazi vrem sa va vorbim mai mult despre Ziua Indragostitilor, pentru ca este celebrata prima. Ce-i drept, nu este o sarbatoare romaneasca, dar acest lucru nu ne impiedica sa o celebram. Stim ca iubirea nu are nevoie de nici un motiv special pentru a fi sarbatorita, insa trebuie sa recunoasteti ca o astfel de zi este bine-venita. 

 

Indiferent daca aveti sau nu planuri pentru 14 februarie, important este ca o veti petrece alaturi de persoana iubita si ca veti crea amintiri de neuitat. Daca totusi vreti sa faceti ceva deosebit in aceasta zi (sa mergeti la munte, poate chiar la mare, sa luati cina intr-un local deosebit sau orice alta idee ati avea) ar fi bine sa va pregatiti de pe acum. Si alti oameni vor sa petreaca aceasta zi intr-un mod inedit si este posibil sa nu mai gasiti rezervare unde doriti sa mergeti. 

 

Lasand la o parte planurile pentru aceasta zi superba, vrem sa va intrebam daca v-ati gandit ce fel de cadou ii oferiti iubitei sau sotiei voastre. Stim ca iubirea nu trebuie demonstrata cu ajutorul cadourilor, insa este o ocazie deosebita si un cadou simbolic nu va face decat sa confirme legatura de iubire dintre voi. Iar daca nu stiti ce fel de cadou sa daruiti, avem o sugestie pentru voi: florile. Un buchet de flori este intotdeauna o idee excelenta si suntem siguri ca iubita voastra va aprecia gestul. In cazul in care nu stii care flori ar fi mai potrivite, in continuare o sa va prezentam cinci buchete de flori de Valentine's Day, pe care suntem siguri ca le veti aprecia si voi, nu doar persoana iubita! 

 

Daca doriti sa daruiti un buchet special, va recomandam Buchetul De Flori Cu Trandafiri Rosii Si Leucadendron. Trandafirii rosii ii cunoaste toata lumea, asa ca nu mai au nevoie de nici o prezentare. In schimb, acest superb buchet este special datorita florilor de Leucadendron. Suntem siguri ca nu ati mai daruit un buchet care sa le contina, de aceea o sa fie o surpriza placuta pentru persoana iubita! 

 

 

Cand ne gandim la Ziua Indragostilor, automat ne aducem aminte si ca mai sunt doar doua saptamani si oficial incepe primavara. Asa ca puteti darui un buchet special, cum este Buchetul Trandafiri Splendid Beauty. Acesta ne poarta gandul la frumusetea primaverii, deoarece este realizat din trandafiri albi, cymbidium, lisianthus roz, amaryllis roz, lalele roz, genista, eucalipt. Asa cum ii spune si numele, este o incantare pentru privire si pentru suflet! 

 

 

Si ultimul, dar nu cel din urma, Buchetul De Flori Cu Anigozanthos, Minirosa Si Trandafiri. Este un buchet superb nu doar datorita florilor ce intra in componenta sa, ci si datorita modului in care este impachetat si a materialelor folosite si culorilor aferente. Este un buchet elegant, cu personalitate, ce va reprezenta un cadou deosebit pentru Ziua Indragostitilor! 

 

 

In final, am vrea sa stim care dintre aceste buchete v-au placut cel mai mult!