Trandafirii criogenati reprezintă un mod simbolic ideal prin care îi poți declara persoanei de lângă  tine dragostea veșnică. Astfel, atunci când nu mai știi ce cadou să-i oferi iubitei sau soției tale, gama de trandafiri criogenati este soluția plină d emoție și simboluri pe care o ai tot timpul la îndemână.

Pe lângă valoare simbolică, trandafirul reprezintă și elementul de decor perfect care are puterea de a atrage privirile tuturor oamenilor care îți calcă pragul. În continuare vei afla care sunt avantajele trandafirilor în cupolă și de ce este un cadou atât de dorit de către femei.

De ce este trandafirul criogenat un cadou râvnit?

Cel mai impresionant lucru la trandafirul criogenat este durata îndelungată de viață și felul în care forma lui rămâne intactă. În funcție de condițiile de păstrare și îngrijire, durata de viața poate fi modificată, însă, chiar și așa, tot te poți bucura de el câțiva ani. Estimativ, durata de viață a unei astfel de flori este de 25 de ani, deci reprezintă un cadou nemuritor pentru femei.

După cum știi deja orice femeie iubește lucrurile frumoase și adoră să primească flori și cadouri de care să își amintească multă vreme. Astfel, trandafirul criogenat îi va aminti de tine și iubirea ta cel puțin 20 de ani.

Avantajele trandafirului criogenat

Există o mulțime de motive pentru care să cumperi un trandafir criogenat pentru o persoană specială din viața ta. Trandafirii nemuritori așa cum mai sunt cunoscuți au luat avânt în ultimii ani, iar tehnologia de realizare și de conservare este în continuă dezvoltare, consolidand calitatea florii. Mulțumită procesului de creare a trandafirilor criogenati este stopată maturizarea florii, pentru ca ele să își păstreze aspectul deosebit, proaspăt și intact cât mai mult timp.

Este important să știi că doar 30% dintre flori îndeplinesc standardele impuse de procedură pentru a putea fi folosite în procesul de criogenare. Spre exemplu, un trandafir roșu acoperit de o cupolă trebuie să arate impecabil și să aibă o calitate ridicată.

  • Printre principalele avantaje ale trandafirilor criogenati sunt:

  • Trandafirii își păstrează aspectul natural și perfect timp de 25 de ani.

  • Trandafirii criogenati nu necesită o îngrijire deosebită.

  • Petalele florilor nu se schimbă.

  • Florile își păstrează culoarea la fel de intensă.

  • Singura regulă a trandafirilor criogenati constă în ferirea lor de razele directe ale soarelui.

  • Florile criogenate nu trebuie să fie udate și nu au nevoie de pământ.

Așadar, trandafirii criogenati reprezintă cadoul ideal pentru ocazia în care vrei să-ți exprimi dragostea de Sf. Valentin, de ziua de naștere sau de ziua onomastică a iubitei tale. Ori de câte ori vrei să-ți exprimi sentimentele și aprecierea, trandafirul criogenat devine mesagerul tău, ce nu va fi uitat niciodată.