De cele mai multe ori, cununiei civile nu i se acorda aceeasi importanta ca si cununiei religioase. Incepand de la numarul de invitati, modul in care este sarbatorita si chiar si entuziasmul mirilor. Ce-i drept, foarte multe persoane considera cununia civila drept o ,,formalitate” pentru a se putea casatori religios si pentru a organiza petrecerea de nunta pe care si-au dorit-o. 

 

Totusi, cununiei civile ar trebui sa i se acorde mai multa importanta, deoarece este momentul oficial in care cuplul devine familie cu acte in regula, iar o asa ocazie merita sarbatorita. Chiar daca este o ceremonie foarte scurta, mirii ar trebui sa alega o tinuta care sa le aduca aminte cu drag de aceasta zi si in care sa arate perfect in fotografii. Pe langa o tinuta deosebita, mireasa trebuie sa acorde importanta si buchetului. Multe persoane au inceput sa aleaga un buchet si pentru cununia civila in ultima perioada si spre deosebire de cununia religioasa, aici nu exista o regula stricta in privinta cumpararii acestuia. In functie de zonele tarii si de obiceiuri, buchetul poate fi cumparat de nasa (pastrand traditia de la cununia religioasa), poate fi daruit de mire sau chiar achizitionat de mireasa. Ramane la latitudinea ta ce hotarasti in privinta buchetului. 

 

Stim ca organizarea cununiei civile este destul de obositoare, mai ales daca alegi sa se desfasoare separat de cununia religioasa, asa ca vrem sa te ajutam si sa iti prezentam cateva exemple de buchete de mireasa, ideale chiar si pentru cununia civila, pe care le poti comanda online de la Maison d’Or! 

 

Atat pentru cununia civila, dar si pentru cea religioasa, iti recomandam sa iesi din tipare si sa alegi un buchet diferit. Inainte, erau foarte populare buchetele perfect simetrice, formate doar din flori. Insa astazi, atat tendintele, dar si preferintele mireselor s-au schimbat si te poti bucura de un buchet deosebit si diferit, asa cum este si acest Buchet De Mireasa Orhidee Si Trandafiri. Dupa cum poti observa, datorita florilor ce intra in componenta acestuia si culorilor deosebite, se potriveste perfect pentru toamna aceasta. Este format din cale portocalii, orhidee, trandafiri rosii, germini grena, viburnum berry, fire de mure, fire de pampas si alte materiale. 

 

 

Daca esti o fire delicata si romantica, sugestia noastra este sa alegi acest Buchet Mireasa Trandafiri Lila Si Astrantia. Este format atat din minirosa, dar si din trandafiri clasici, lila, alaturi de waxflower, hortensie, astrantia, lisianthus, eucalipt si alte materiale. Buchetul este superb si cu siguranta vei primi multe complimente pentru alegerea lui. 

 

 

Ultimul buchet din aceasta serie este ne aduce aminte de vara: Buchet De Mireasa Floarea-Soarelui. Se potriveste perfect cu o rochie intr-o culoare deschisa, pastelata, poate chiar si alba. Buchetul este compus din floarea-soarelui, trandafiri galbeni, bujori albi, lepedium, waxflower alb, setaria, eremurus si altele. 

 

 

In incheiere, speram ca te-am convins sa alegi un buchet deosebit pentru cununia civila, poate chiar unul dintre cele pe care ti le-am prezentat. Am vrea sa stim daca intentionezi sa ai un buchet de flori drept accesoriu la cununia religioasa si daca da, cine il va cumpara.