Blog

  1. Planta banilor - afla ce floare iti aduce prosperitatea financiara!

    Folosim florile pentru aspectul lor si le indragim pentru ca reprezinta cadouri minunate, fie ca vorbim de buchete de flori sau de alte tipuri de aranjamente, transmitandu-ne un cumul de energii pozitive
    Read more »
  2. Flori curgatoare. 7 plante superbe care pentru decorarea casei

    Dintre toate tipuri de flori care exista, cele mai potrivite pentru decorarea casei sunt florile curgatoare. Aceste flori curgatoare ofera un efect vizual inedit si infrumuseteaza terasa locuintei sau balconul. In plus, nu sunt deloc pretentioase si, deoarece se intretin usor, poti sa incepi chiar acum sa comanzi flori online care se pot planta in ghivece si jardiniere! Vorbim astazi despre cele mai populare 7 flori curgatoare, superbe accesorii de decor pentru casa ta!
    Read more »
  3. Tendinte nunti 2019: care este culoarea anului 2019 si ce aranjamente florale se poarta

    Pentru miresele care se vor casatori anul urmator, planificarea nuntii prinde startul inca de pe acum. Ca fiecare cuplu isi doreste o nunta care sa se remarce prin diverse elemente nu mai este un secret, dar miresele in special tin cont si de tendintele anului in care evenimentul va avea loc. Special pentru ele, am aflat care sunt cele mai chic tendinte nunti 2019, atat in materie cromatica dar si in privinta aranjamentelor florale!
    Read more »
  4. Crizantema - cum ingrijesti floarea de aur

    Crizantema este una dintre cele mai intalnite flori care infrumuseaza buchete, aranjamente si gradini. Denumirea acestei plante provine de la termenul grecesc “Chrys”, care se traduce prin “aur” si se compune si din “anthemon”, care inseamna “floare”.
    Read more »
  5. Cat rezista trandafirii criogenati? Secretul florilor nemuritoare

    Probabil cel mai des oferit cadou din lume, florile au fascinat dintotdeauna prin farmecul pe care il au. Chiar daca semnificatiile acestora variaza in functie de diferentele culturale, in intreaga lume florile sunt considerate cadouri extrem de apreciate.
    Read more »
  6. Hortensia, floarea cameleonica. Dezleaga misterele acestei plante!

    Una dintre cele mai intalnite plante de gradina din tara noastra, Hortensia are cateva proprietati care fac ca misterul si fascinatia sa graviteze in jurul sau. Desi este o planta originara din partea de sud-est a Japoniei, ea se adapteaza cu usurinta la diverse climate si soluri din intreaga lume.
    Read more »
  7. Ikebana - 13 curiozitati despre arta care da viata florilor!

    Minunate accesorii de decor sau cadouri care aduc zambetul pe chipul destinatarilor, florile sunt utilizate in diverse culturi pentru a exprima, la cea mai inalta treapta, principiile esteticului. Ikebana, cunoscuta drept arta care da viata florilor, nu ofera doar aranjamente florale speciale pentru ca in acelasi timp functioneaza ca o terapie pentru minte si suflet. Descoperim astazi, impreuna, cele mai interesante 13 curiozitati despre arta ikebana.
    Read more »
  8. Plante de apartament care aduc noroc. Ce flori atrag succesul si iubirea

    Florile din apartament indeplinesc numeroase roluri atunci cand sunt asezate in locuinta ta. Ele infrumuseteaza spatiul intr-o maniera in care niciun alt obiect de decor nu o va putea face vreodata si improspateaza aerul, pastrand o atmosfera benefica mentinerii starii de sanatate.
    Read more »
  9. Femeia Leu - 4 cadouri florale care o seduc

    Pasionala, extravaganta si mereu pusa pe distractie - ai ghicit, este vorba despre femeia Leu! Usor de recunoscut din multime, nu doar dupa tinuta aparte dar si dupa atitudinea care debordeaza de incredere, leoaicele imprumuta foarte multe dintre trasaturile felinei al carei semn zodiacal il poarta.
    Read more »
  10. Cununia civila: 11+ detalii esentiale pentru un eveniment remarcabil

    Cununia civila este evenimentul care, in cele mai multe dintre cazuri, se petrece inaintea ceremoniei religioase de casatorie. Atestand, din punct de vedere legal, relatia dintre doi parteneri, cununia civila reprezinta o ocazie in care, probabil, ca ti-i doresti aproape pe toti cei dragi. Astfel, pentru ei, dar si pentru voi, este important ca acest eveniment sa se desfasoare impecabil. Pentru a organiza momentul cununiei civile, iti spunem cele 11+ detalii esentiale pe care trebuie sa le stii!
    Read more »
Loading...