Sunt anumite sentimente a caror profunzime nu poate fi descrisa prin cuvinte. Exista, de asemenea, o multime de situatii in care nu stim ce vorbe sunt mai potrivite de rostit. Atunci cand dragostea este intensa, cautam cele mai frumoase moduri de a o exprima, iar florile comunica intr-o maniera deosebita.

Ce facem cand ceea ce spunem nu este suficient pentru a descrie iubirea pe care o resimtim? Oferim buchete de flori care transmit acest sentiment mai frumos decat orice cuvant! Si pentru ca dragostea nu se poate impiedica de scuze, iti punem la dispozitie serviciul de livrare buchete flori!

   



Buchete de trandafiri

    Deloc surprinzator, deschidem lista florilor care transmit dragostea intr-un mod sublim, mentionand clasicii trandafiri. Nu este de mirare nici faptul ca acestia sunt alesi adesea pentru a fi oferiti drept cadou femeii iubite, cu ocazia diverselor zile dedicate indragostilor sau chiar fara niciun fel de motiv! Trandafirii rosii simbolizeaza romantismul si pasiunea, caracteristice iubirii intense, insa, indiferent de culoarea lor, este cert ca trandafirii au propriul lor limbaj, soptind frumos sentimentele pe care le purtam.

Buchete de bujori    

    Printre cele mai simple flori, bujorii sunt asociati cu o varietate de semnificatii. Cel mai frecvent, ei reprezinta simbolul iubirii mature, care vine la pachet cu o intelepciune aparte. Foarte interesant este ca in mitologia greaca se spune ca Apollo obisnuia sa transforme nimfele in bujori, ca dovada a iubirii fata de Afrodita, daca acestea starneau invidia ei. Pe langa aceste aspecte, se crede ca bujorii sunt flori care aduc noroc.

Buchete de lalele

    Lalelele, superbele flori care vestesc, alaturi de ghiocei, venirea maiestuoasei primaveri stiu si ele sa desluseasca tainele dragostei. Aceste flori elegante si colorate sunt printre cele mai populare flori din lume si transmit caldura si siguranta, sentimente specifice unei relatii romantice aproape de perfectiune, dupa chipul si asemanarea lor!

Buchete de Alstroemeria

    Cunoscute si sub denumirea de crini peruani, aceste flori care atrag atentia prin desi designul absolut fabulos, reprezinta loialitatea si devotamentul, doua dintre ingredientele care intretin iubirea si o fac mai puternica pe zi ce trece. Buchetele de Alstroemeria sunt voluptoase, impunatoare si sunt, dupa cum spuneam, ideale pentru a-ti declara iubirea fata de persoana pe care ti-ai dori-o alaturi cat mai mult timp!

Buchete de orhidee

    Orhideea este floarea care simbolizeaza dragostea la inceput de drum. Desi nu transmite trairi la fel de intense precum trandafirii, de exemplu, aceasta floare luxurianta, declara o pasiune fizica puternica, motiv pentru care este supranumita adesea “floarea seductiei”. Totusi, pentru faptul ca aceasta este recunoscuta drept una dintre cele mai rezistente flori, fie in buchete sau in ghivece, orhideea poate fi considerata un simbol al longevitatii.

    Iubirea, indiferent sub ce forma se manifesta, este o arta, iar in acest context, persoana iubita capata rolul de muza in viata noastra. Alege-ne pe noi pentru a-ti oferi livrare buchete flori, oriunde iti doresti!