Cand alegem flori pentru a le oferi persoanelor iubite in diverse contexte sau pentru a ne decora casa si biroul cautam sa ne bucuram de frumusetea lor pentru un timp cat mai indelungat. Florile ne transmit o energie pozitiva si au puterea de a ne influenta starea de spirit, asa ca nu este de mirare ca ni le dorim cat mai proaspete si mai vii!

Iata ce tipuri de aranjamente florale sa alegi, pentru a te bucura de toate aceste beneficii:

1. Trandafirii criogenati in cupola de sticla

Trandafirii criogenati au fost creati special pentru a ne incanta cu prezenta lor pentru foarte mult timp! Desi se regasesc in diverse modalitati de ambalare, iti recomandam sa optezi pentru trandafiri criogenati in cupola de sticla, din mai multe motive. Inainte de toate, cupola le va oferi protectia necesara impotriva prafului, iar mai apoi trebuie sa mentionam ca intretinerea acestora este foarte facila: tot ce ai de facut este sa ii tii departe de lumina directa a razelor de soare si de umiditate!

2. Trandafirii criogenati in cutii acrilice

O alta modalitate extrem de eleganta de a admira frumusetea nemuritoare a unui trandafir este sa alegi trandafirii criogenati in cutii acrilice. Pe langa faptul ca arata fabulos si pot fi daruiti persoanelor dragi sau pot fi asezati chiar in casa ta pentru a o infrumuseta, trandafirii criogenati in cutii acrilice necesita, asemenea celor in cupole de sticla, un efort minim pentru a fi ingrijiti. 

3. Cutiile cu flori

Din fericire, intr-o florarie de lux precum Maison d’Or poti regasi o multime de tipuri de aranjamente florale care sunt foarte rezistente in timp. Printre acestea se numara si cutiile cu flori, extrem de elegante si de practice, totodata. Florile aranjate astfel isi pot pastra parfumul si coloritul pana la 3-4 saptamani, fara sa fie nevoie sa le uzi! Acest lucru se datoreaza faptului ca florile sunt pozitionate pe un burete tratat special, astfel incat ca prospetimea lor va ramane intacta pentru un timp mai lung.

4. Aranjamente florale in vase

Cauti un aranjament floral pe care sa il poti aseza pe biroul tau si care sa te inspire? sau poate iti doresti un accesoriu viu si colorat pentru living? Sau pur si simplu vrei sa faci un cadou deosebit si nu stii ce sa alegi deoarece ti-e teama ca florile se vor ofili rapid? Alege aranjamentele florale in vase, pe care ti le punem la dispozitie pe maisondor.ro!

5. Cosurile cu flori

Acelasi tip de burete tratat special despre care vorbeam in cazul cutiilor cu flori face ca si florile in cosuri sa fie foarte rezistente in timp. Pe de alta parte, cosurile cu flori sunt si foarte practice, deoarece pot fi usor de transportat in cazul in care urmeaza sa le oferim in dar unui apropiat dar de asemenea ofera avantajul de a face parte din categoria aranjamentelor cu design foarte versatil, atat din punct de vedere al dimensiunilor, cat si al combinatiilor de flori.