Florile sunt perfecte pentru a ne infrumuseta locuinta si biroul, dar si pentru a fi daruite, cu sau fara motiv, persoanelor dragi noua. Atunci cand ne dorim sa cumparam aranjamente florale, cautam o florarie care sa ne surprinda prin diversitate, oferte accesibile si flori deosebite, si care sa ne ofere in plus servicii ireprosabile. De fapt, ceea ce cautam este o florarie online   de lux. Care sunt avantajele pe care le ai atunci cand alegi o astfel de florarie? Iti spunem noi!

  • Diversitate

Oferta de sortimente de flori si de aranjamente este mult mai diversificata in cazul unei florarii online de lux. Spre deosebire de florariile fizice, unde spatiul disponibil pentru pastrarea florilor este limitat, florariile online au stocuri foarte generoase, oferindu-ti o gama variata de produse din care sa alegi. Astfel, poti vizualiza intreaga colectie de flori direct pe site, poti salva buchetele favorite pentru a reveni mai apoi asupra lor, sau le poti adauga in cosul virtual de cumparaturi pentru a le comanda.

 Mai mult decat atat, prin intermediul unei florarii online de top poti achizitiona diverse tipuri de flori chiar si in extrasezon, la fel ca si sortimente exotice, care, in mod normal, nu ar putea fi pastrate intr-o florarie obisnuita.

 

  • Accesibilitate

O florarie online de lux ofera accesibilitate, deoarece nu este nevoie sa te deplasezi intr-o anumita locatie pentru a ridica florile comandate. Aceste florarii au curieri proprii care livreaza buchetele oriunde in tara si chiar si la nivel international, in timp util. Tocmai datorita promptitudinii cu care se realizeaza livrarile, florariile online sunt ideale si pentru situatiile in care iti doresti sa cumperi un cadou pentru cineva drag, insa ai lasat totul in ultimul moment.

Maison d’Or livreaza fericire in aproximativ doua ore pentru comenzile de flori in Bucuresti, prin curieri proprii.

 

  • Facilitati suplimentare

Ceea ce face o florarie online de lux nu tine doar de livrarea propriu-zisa a comenzilor. Alegand o astfel de florarie vei beneficia de facilitati suplimentare, cum ar fi personalizarea buchetelor de flori. Asadar, atunci cand ai selectat un anumit buchet de flori, vei putea opta pentru personalizarea acestuia prin alegerea detaliilor dorite, cum ar fi culoarea si forma cutiei aranjamentului, culoarea florilor, mesajul care va insoti buchetul etc.

Mai mult decat atat, la Maison d’Or iti oferim si posibilitatea de a alege data si intervalul orar in care doresti sa iti livram florile, devenind in acest mod complicii ideali pentru crearea celor mai placute suprize gandite pentru cei dragi!

 

  • Experienta

Florariile online de lux sunt preferate celoralte si pentru faptul ca aici exista o intreaga echipa de profesionisti in domniul floral. Astfel, buchetele si aranjamentele sunt create de designeri, care imbina, intr-un mod cat mai creativ, diferitele tipuri de flori, astfel incat sa realizeze buchete unice. Mai apoi, livrarea produselor se face in conditii optime, pentru ca florile sa nu se degradeze. In plus, modul in care acestea sunt pastrate si stocate le garanteaza prospetimea chiar si dupa mult timp dupa ce ti-au fost livrate.