Ziua de 14 februarie se defineste prin flori de ziua indragostitilor, ciocolata si mici atentii trimise iubitelor. Chiar daca un cuplu merge la cina in oras sau pleaca undeva intr-un cadru romantic, cadoul de ziua indragostitilor nu trebuie sa lipseasca. Nu se poate sa treaca ziua fara ca cea de langa tine sa nu primeasca flori de Valentines Day. Si daca ii plac florile, atunci poti sa ii oferi mai multe, sau diferite, sau eterne, in cutie sau buchet, paleta este variata.

Cu aceasta ocazie, Maison d’Or  propune cateva variante de buchete si aranjamente florale speciale, iar pentru clientii din Bucuresti timpul de livrare este de 2 ore de la comanda. Pentru clientii aflati in alte zone, Maison d’Or face tot posibilul sa trimita cat mai repede. De mentionat ca inainte de livrare, clientul primeste o poza reala cu buchetul care urmeaza sa plece catre destinatie.

Pentru ca ziua aceasta sa fie una deosebita, oferta Maison d’Or este special creata pentru acest eveniment, incercand sa surprinda si sa multumeasca si cele mai rafinate si elitiste gusturi, mai ales ca este o zi in care iubirea si aprecierea sunt celebrate la cel mai inalt nivel.

 

Trandafirii criogenati

Trandafirii criogenati transmit un puternic mesaj de trainicie a relatiei, de incredere in viitor si de respect acordat partenerei. Sunt niste flori novatoare, aparute nu de foarte multa vreme si au un impact puternic asupra unei femei. Trandafirii criogenati nu se ofilesc si sunt un cadou special, exclusivist, apreciat atat pentru originalitate cat si pentru frumusetea lor eterna. Sunt fie un exemplar unic in cutie, fie cutii cadou acrilice cu cate 9 bucati. Intr-o cutie cupola pot sa fie si aranjamente de trei bucati, iar transportul lor special (necesita foarte multa atentie si o temperatura mai scazuta) este gratuit in Bucuresti.

Trandafirii criogenati, pastrati in conditii optime, pot rezista pana la 25 de ani. De aceea, ei au o simbolistica aparte asupra relatiei, a trainiciei ei.

 Cutie cu trandafiri

Fiecare femeie isi doreste sa primeasca flori de sf Valentin multe flori. Trandafirul este, de departe, cel care simbolizeaza cel mai bine dragostea si iubirea. Este o floare etalon pentru pasiune si sentimente. Trandafirul apare in mitologiile si povestile antice, grecii asociindu-l Afroditei. Drept urmare, trandafirul are o simbolistica puternica asociata iubirii si zilei de Valentine’s Day.

                            

Drept urmare, o cutie cu 75 de trandafiri sau o cutie cu 9 trandafiri este un cadou impresionant.

La Maison d’Or livram fericire si, pentru aceasta ocazie speciala, putem sa livram un cadou special, o inima 3D cu 101 trandafiri rosii. Este speciala, impresionanta si o declaratie de iubire magulitoare.

 

Buchete de trandafiri

Pentru aceasta zi speciala am pregatit buchete de trandafiri enorme, cu 101 trandafiri si chiar buchet cu 199 trandafiri multicolori. Buchetele pot sa fie din trandafiri rosii sau multicolori, pot sa fie din trandafiri albastri sau albi. Maison d’Or pune in practica orice idee.

 

                                          

Buchetele integrate in cadouri simbolice

Pe langa buchetele de flori, puteti alege si cadouri de Valentines Day. O sticla de vin sau o sampanie fina intregesc perfect un cadou de sfantul Valentin. Se poate adauga un ursulet de plus, un cadou absolut adorabil pentru domnisoare mai ales, extrem de apreciat pentru dragalasenie.

Pe langa sampania exclusivista si ursulet, unui cadou cadou cu flori de ziua indragostitilor i se mai poate adauga si ceva dulce. Maison d’Or in parteneriat cu Chocolat, poate sa ofere un tort sau celebrele Macaroons, cunoscute pentru rafinamentul si delicatetea gustului. Astfel, un trandafir criogenat sau o cutie cu trandafiri rosii, o sampanie Moet & Chandon Ice Imperial alaturi de un tort Red Cheescake - By Chocolate vor face ziua de Sfantul Valentin una cu adevarat speciala si deosebita. Happy Valentine’s Day!