Auzim si invatam inca de mici, de oriunde, faptul ca trebuie sa urmam codul bunelor maniere cu orice ocazie, in orice moment. Fie ca iesim la restaurant sa mancam, fie ca suntem la birou, mergem pe strada, facem un cadou oferind flori unei persoane, formele de politete trebuie intotdeauna demonstrate.

 

Pentru ca nu este atat de simplu precum pare, actiunea de a oferi un buchet de flori are o intreaga poveste in spate. Te-ai gandit pana acum ca nu poti darui un buchet de flori la intamplare, ci inainte trebuie sa iei in calcul mai multi pasi?

Ce reguli trebuie sa urmezi atunci cand oferi flori pentru a-ti evidentia bunele maniere

 

In ziua de azi, timpul nu este chiar cel mai bun prieten al nostru, avand in vedere faptul ca suntem din ce in ce mai ocupati cu treburile zilnice pe care trebuie sa le ducem la bun sfarsit. Uneori, un eveniment te poate prinde nepregatit, iar lipsa unui buchet de flori atunci cand este nevoie de el, poate fi un aspect dur criticat.

Nu iti mai face griji, pentru asta, o florarie online iti va sta mereu la dispozitie pentru a-ti oferi cele mai frumoase si potrivite flori online , prin intermediul unor buchete de flori online impresionante. Nu-ti face griji nici in privinta preluarii buchetului de flori ales, floraria online isi asuma si responsabilitatea de a livra flori in timp util, chiar atunci cand ai nevoie.

O data ce ai scapat de grija drumurilor catre florariile din orasul aglomerat, trebuie doar sa mai cunosti cateva detalii.

 

Nu oferi flori artificiale chiar daca le intruchipeaza atat de bine pe cele naturale. Si, chiar daca stii ca se vor pastra pentru mult timp, tot nu este indicat sa optezi pentru un buchet artificial. Dar, nici o combinatie de buchet care contine atat flori naturale, cat si artificale nu este indicat pentru un cadou.

 

Nu oferi flori delicate, pretentioase precum lacramioare, cale sau nuferi, unei persoane pe care nu o cunosti. Fiecare femeie are o floare preferata si astfel, daca oferi florile nepotrivite, chiar daca o faci cu buna intentie, s-ar putea ca gestul tau sa nu fie unul apreciat. Opteaza pentru un aranjament cu flori care nu au un inteles anume, daca nu asta iti doresti. Nu uita, ca din popor se stie deja faptul ca florile albe simbolizeaza puritate, cele rosii sentimente de iubire, iar cele galbene gelozie.

 

Nu duce flori, buchete de flori prea mari sau cu un miros puternic intr-un salon de spital. Pe langa faptul ca acesta nu este locul care trebuie sa fie prevazut cu obiecte speciale in care se pastreaza florile, un miros puternic ar putea sa nu fie pe placul persoanelor in cauza, in functie de afectiunea pe care au suferit-o.

 

Chiar daca ai ales un obiect cadou pentru o doamna sau o domnisoara, nu uita nici de flori. Un cadou complet este acela care este insotit si de o floare sau un buchet ori aranjament.

Nu oferi florile cu cozile in sus. Daca pana ai ajuns la destinatie ai pastrat florile cu cozile in sus, in momentul in care ajungi in fata persoanei, daruieste-i florile cu cozile in jos. Pana la urma trebuie sa vada in primul rand buchetul, nu?