Printre aspectele care ne preocupa atunci cand alegem un buchet de flori sau un aranjament floral pentru casa sau pentru a-l oferi in dar se numara si prospetimea florilor. Ne intereseaza ca acestea sa se pastreze in glastra pentru cat mai mult timp, bucurandu-le privirea si simtul olfactiv si atunci? Totodata, ne dorim flori care sa nu necesite o intretinere minutioasa. Exista florile perfect care intrunsc aceste caracteristici, fiind in acelasi timp extrem de rezistente si usor de intretinut: renumitii trandafiri criogenati!

    Ce motive ai sa iubesti trandafirii criogenati

 Daca iti doresti sa faci un cadou senzational, atunci e timpul sa comanzi trandafiri criogenati online . Acestia au devenit deja un trend in florarii, iar asta datorita faptului ca ofera mai multe avantaje. Asadar, atunci cand vrei sa iti decorezi locuinta sau biroul cu flori, sau sa oferi un cadou unei persoane speciale din viata ta, nu ezita sa optezi pentru trandafiri criogenati. De ce? Ai cel putin 2 motive!

       Un cadou practic si creativ

        Principalul motiv pentru care iubim aceste flori tine de faptul ca ele dureaza foarte mult timp. Fiind obtinute printr-un procedeu special care consta in tratarea lor cu glicerina, trandafirii criogenati rezista intre 2 si 25 de ani, pastrandu-si culoarea si aspectul fresh. Acestia nu au nevoie de ingrijiri speciale, asa cum se intampla in cazul florilor proaspete. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a te bucura cat mai mult de naturaletea lor este sa ii feresti de razele puternice ale soarelui. De asemenea, nu se recomanda sa fie pastrati in locurile cu umiditate ridicata.

In rest, nu va fi nevoie sa le schimbi apa, sau sa le tai cozile, asa cum trebuie sa faci cu florile din vaza.

 

                          

             Un accesoriu de decor elegant

      Trandafirii criogenati sunt mai mult decat un cadou, ei fiind foarte potriviti si ca accesorii de decor. Modalitatile de prezentare ale acestora sunt diverse, iar acest lucru ii face sa fie ideali pentru a fi asezati in orice tip de spatiu, adaugand un plus de valoare estetica.
Astfel, floraria Maison d’Or iti pune la dispozitie trandafiri criogenati in cutii elegantee confectionate dintr-un carton special, dar trandafiri asezati in cutii acrilice ori in cupole de sticla.

    Indiferent de ambalaj, acestia raman la fel de naturali, fara sa fie nevoie sa primeasca o atentie deosebita in ceea ce priveste intretinerea.

 

                                            

     

         Desi pretul unui astfel de cadou (pe care il poti face cuiva drag sau chiar tie!) pare sa fie ridicat, costul este foarte avantajos, mai ales daca nu pierdem din vedere faptul ca acestia rezista zeci de ani.  Prin urmare, pentru ocaziile speciale din viata persoanelor apropiate si pentru infrumusetarea propriei locuinte, comanda trandafiri criogenati online de la Maison d’Or!