Florile sunt cele mai frumoase cadouri pe care le putem primi.

E firesc sa dorim ca frumusetea lor sa se pastreze mult timp. Fie ca ne casatorim, organizam un botez sau sarbatorim ziua de nastere a cuiva, florile pot fi cele mai trainice amintiri. Acum, le poti tine foarte multi ani daca alegi sa marchezi un eveniment special cu ajutorul unor trandafiri nemuritori criogenati.

Poti lua trandafiri criogenati si pentru o prietena draga sau pentru o persoana speciala careia sa ii ramana mult timp in casa acesti trandafiri cu adevarat superbi. Asa cum si denumirea o arata, ei sunt obtinuti prin procedeul inghetarii la o temperatura extrem de mica, procedeu urmat de aplicarea unor substante speciale care sa le pastreze frumustea si sa le asigure durabilitatea dorita. Te vei putea bucura de ei zi de zi, fara ca vreo petala sa se ofileasca sau sa cada.

Daca sunt pastrati in conditiile indicate de producatori, trandafirii din colectia Endless, oferiti de www.maisondor.ro pot rezista foarte mult in aceeasi stare ca la inceput. Astfel, va veti bucura de ei o perioada foarte lunga de timp si va veti aminti cu drag de momentele speciale din viata de familie. In principal, trandafirii criogenati nu trebuie expusi la soare, la actiunea apei sau a umezelii, in general.

Un buchet de trandafiri criogenati se poate combina foarte bine si cu alte aranjamente florale criogenate. Un astfel de buchet nu se va ofili niciodata. Daca te gandesti sa oferi un buchet de flori cuiva sau daca va pregatiti sa deveniti nasi, alegeti drept cadou chiar un buchet de mireasa din trandafiri criogenati. Toate miresele isi doresc sa pastreze cat mai mult timp buchetul din ziua nuntii. Acum, totul este posibil datorita tehnicii revolutionare de conservare a trandafirilor prin criogenare.

Trandafirii criogenati sunt foarte asemanatori ca textura si aspect cu cei naturali deoarece tehnica folosita le pastreaza calitatile intacte. Daca te-ai hotarat sa comanzi trandafiri criogenati, noi iti putem face orice aranjament doresti.

Trebuie doar sa ne contactezi si vom stabili exact cum va arata buchetul pe care il vrei. Pretul unui aranjament cu trandafiri criogenati este variabil, in functie de complexitatea lui. El depinde si de elementele folosite, de numarul firelor utilizate sau de marimea trandafirilor.