Urmeaza aniversarea unei persoane importante din viata ta si nu stii ce cadou sa ii oferi? Cu siguranta florile sunt o idee minunata, iar daca le alegi si in functie de zodia destinatarului, atunci nu ai cum sa gresesti. Uite ce buchete de flori i se potrivesc fiecarei zodii in parte:

Berbec

Acestei zodii nu ii lipseste indrazneala, asa ca si buchetul de flori pentru o persoana nascuta sub semnul Berbecului trebuie sa fie in ton cu personalitatea sa. Gandeste-te la o combinatie de culori contrastanta, care sa ii transmita energie si opteaza pentru un buchet de hortensii albe combinate cu trandafiri rosii.

Taur

Reprezentantele acestei zodii adora sa fie rasfatate si au un gust aparte pentru tot ceea ce emana lux. De asemenea, ii plac lucrurile feminine iar florile reprezinta unul dintre cele mai bune cadouri pentru ele. Opteaza pentru un buchet cu hortensii violet, o culoare nobila si adauga un pic de veselie cu ajutorul callelor galbene.

Gemeni

Gemenilor le place varietatea, asa ca atunci cand alegi buchetul de flori pentru o persoana nascuta in aceasta zodie nu te teme de combinatiile inedite. Ofera-le o rapsodie de culori din care sa nu lipsesca lisianthusul, santini, salalul si garoafele.

Rac

Femeile Rac sunt extrem de sensibile si de emotive, cautand tot timpul iubirea si aprecierea celor din jur. Pentru ele, buchetul de flori ideal este simplu, de regula alcatuit doar dintr-un singur tip de flori. Surprinde-o cu un buchet de trandafiri multicolori!

Leu

Nimic nu se compara cu increderea pe care o leoaica o are in propria persoana. Siguranta de sine de care da dovada in orice situatie face ca, printre florile ei preferate sa se numere crinul, care ii reflecta atitudinea regala pe care o adopta. Buchetul din imagine, care contine crini si trandafiri albi va fi cu siguranta pe gustul sau!

Fecioara

Femeile nascute in aceasta zodie apreciaza tot ce este practic si simplu. De aceea, un buchet monocromatic de trandafiri ar reprezenta o idee foarte buna de cadou pentru ele. II plac culorile care inspira romantism, asa ca cel mai potrivit ar fi un buchet de trandafiri roz pal.

Balanta

Balanta este una dintre zodiile care se da in vant dupa tot ceea ce inseamna lux si opulenta. Pentru o femeie Balanta nu conteaza foarte mult atat tipul florilor, cat si culoarea acestora. Pentru ca ii place sa fie admirata si rasfatata, fa-i in dar un buchet imens de trandafiri rosii!

Scorpion

Pe femeia Scorpion o atrage orice presupune si o doza de mister. O fascineaza orice lucru pe care este nevoita sa il descopere, iar un cadou inedit pentru ea este un buchet de bujori ciclamen. Daca vrei sa o cuceresti pe deplin, alege un buchet care curpinde florile de bujori imbobocite.

Sagetator

Sagetatorul este o zodie atrasa de spiritualitate, de aceea si buchetul de flori ales pentru aceasta zodie ar trebuie sa emane un aer mistic. Un buchet de flori albe, chiar si trandafiri, ar putea sa fie pe placul femeii Sagetator.

Capricorn

Capricornii sunt recunoscuti pentru firea lor destul de rezervata. Acestora nu le plac lucrurile pompoase, asa ca cel mai bine este sa alegi aranjamente florale simple pentru ei, mai ales din punct de vedere cromatic. O combinatie de trandafiri peach, lisianthus alb, eucalipt si garoafe cappucino este o alegere ideala!

Varsator

Femeia Varsator este o fire nonconformista si tocmai din acest motiv trebuie sa alegi pentru ea un buchet de flori iesit din comun. Ce-ai zice sa optezi pentru un buchet de trandafiri albastri?

Pesti

Majoritatea reprezentatelor zodiei Pesti sunt sensibile si apreciaza bunul gust si subtilitatea. Buchetul de flori perfect pentru ele nu trebuie sa debordeze o energie prea mare, ci din contra, sa transmita o stare de armonie. Buchetul alcatuit din trandafiri albi, brunia, cymbidium amaryllis si alte flori deosebite o va surprinde intr-un mod extrem de placut!