Daca ai avut un vis in care te regaseai in postura de mireasa, ar trebui sa fii foarte atenta la lucrurile care se vor intampla in viata ta. Este foarte posibil ca urmeaza o perioada mai dificila, caracterizata de aparitia unor evenimente neplacute pentru tine si pentru cei dragi. Iata care sunt semnificatiile negative, daca te visezi mireasa:

  • Sotul tau din vis este un barbat carunt, care pare mult mai in varsta decat tine? Este un semn foarte rau, care prevesteste moartea unei persoane apropiate!

  • Rochia de mireasa ti-a aparut in vis? Nu este deloc bine! In traditia populara romaneasca se crede ca, in ciuda puritatii si inocentei - simbolurile culorii alb - rochia de mireasa in vis este interpretata drept un semn de avertizare. E posibil sa te confunti cu un mare necaz!

  • Dacă ai fost deja mireasă în realitate È™i te visezi în acest statut ar trebui să te îngrijorezi! Se spune că astfel de vise atrag neînÈ›elegeri în căsnicie.

  • In cazul in care ai visat ca te mariti dar nu erai fericita la acest eveniment, este destul de posibil ca visul tau sa reflecte teama de a face acest pas in viata reala

  • Ai visat ca ai pierdut verighetele la nunta din vis? Un astfel de vis nu vine la pachet decat cu evenimente neplacute in viata ta!

  • Nu este semn bun nici daca ai visat ca nu erai tu mireasa. Specialistii in interpretarea viselor afirma ca acesta este un semn clar ca dezvolti anumite sentimente de inferioritate fata de cea care se afla in postura de mireasa in visul tau.

  • Daca ai visat ca te casatoresti, insa nunta din vis a avut parte de incidente, atunci te asteapta pe tine sau pe cei dragi tie o intamplare cu un efect negativ important!

Nunta in vis? 5 semne de bun augur!

  1. Nunta in vis inseamna pentru hindusi - in special partea in care tu esti condusa la altar - ca in viata de zi cu zi vei avea parte de o mare bucurie pe plan sentimental.

  1. La nunta ta din vis aveai un buchet de mireasa din trandafiri criogenati ? Este primul semn care marcheaza trainicia casniciei tale!

  1. O nunta in vis in cadrul careia tu te regasesti in situatia de a felicita mireasa reprezinta faptul ca iti vei face in curand o noua prietena.

  1. Ai visat ca dansai la propria nunta? Te poti bucura! Inseamna ca urmeaza sa te casatoresti cat de curand!

  1. Bijuteriile de mireasa aduc si ele vesti bune! O noua relatie sentimentala se va lega in viata ta!