Pasionala, extravaganta si mereu pusa pe distractie - ai ghicit, este vorba despre femeia Leu! Usor de recunoscut din multime, nu doar dupa tinuta aparte dar si dupa atitudinea care debordeaza de incredere, leoaicele imprumuta foarte multe dintre trasaturile felinei al carei semn zodiacal il poarta. Desi foarte orgolioase, femeile acestei zodii pot fi ”imblanzite” folosind metodele potrivite. Stii ce cadouri florale o seduc pe femeia din zodia Leu? Afla care sunt acele flori care i se potrivesc perfect si pe care sa i le oferi cadou!

 

  • Daca este un lucru pe care femeia Leu adora sa il faca si la care, de altfel, se si pricepe foarte bine, este sa epateze. Atunci cand se afla inconjurata de alte persoane, este simplu de recunoscut fie dupa limbajul ceva mai colorat, dupa atitutinea plina de indrazneala sau dupa tinuta care nu se supune deloc regulilor vreunui stil. Mereu originala, femeia Leu isi doreste sa primeasca daruri la fel de deosebite precum este si ea. Din acest motiv, iti recomandam sa optezi pentru cadouri florale speciale. Alegerea norocoasa pentru extravaganta leoaica? Cutiile cu flori acrilice!

 

  • Nativa nascuta in zodia Leului se da in vant dupa cadourile care sa ii puna in evidenta latura sa enigmatica: pe de-o parte foarte pasionala si iubitoare, leoica incepe sa atace daca orgoliul ii este amentitat. De aceea, o idee foarte buna de cadou consta in alegerea unei flori care imbina elemente oarecum contradictorii, asemeni ei: trandafirul. Pentru o leoaica ce adora sa fie rasfatata, numarul florilor din buchet este important, deci iti propunem sa alegi buchete de flori cat mai generoase!

 

  • Stii ce uraste cel mai tare femeia Leu? Rutina! De fapt, ea este defocusata usor in relatiile interumane sau vizavi de obiectele personale daca ajunge sa se plictiseasca de oamenii din jurul ei sau de lucrurile pe care le are. Mai ales leoaicele aflate la varste mai fragede se lasa foarte usor conduse de val si nu stagneaza in locuri sau langa persoane care isi pierd elementul incitant. Avand in vedere aceasta caracteristica, una dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru ea ar fi alegerea unor trandafiri criogenati. Cu siguranta, florile care sunt recunoscute drept nemuritoare o vor face pe aceasta sa continue sa isi pastreze interesul pentru cadoul primit.

 

  • Femeia Leu isi iubeste foarte mult caminul, mai ales ca este locul in care isi poate desfasura, in voie, toanele si mofturile care ii caracterizeaza atitudinea. Cu un simt estetic aparte, aceasta isi doreste ca locuinta sa arate cel putin la fel de bine precum arata ea! Ce-ai spune, deci, daca i-ai face cadou un cos cu flori care sa ii accesorizeze casa? Aranjamentele florale sunt, si ele, cadouri pe care ea le-ar putea aprecia, mai ales daca sunt realizate cu flori in nuante puternice, care ies in evidenta!

 

Vrei sa ”imblanzesti” o leoaica? Ofera-i florile potrivite, disponibile in floraria noastra virtuala!