Stiai ca poti spune cuiva ”Felicitari!” doar oferindu-i florile potrivite? Un buchet de flori sau un aranjament pot fi daruri ideale chiar si pentru o proaspata mamica. Daca stii cum sa faci alegerea potrivita, mamica va fi tare incantata de gestul tau, care marcheaza celebrarea unui eveniment atat de frumos precum este sosirea pe lume a unui copilas. Nu stii cum sa alegi buchetul perfect? Iti spunem noi!

Trimiti buchetul la spital sau acasa?

Pentru ca vorbim despre felicitarea unei proaspete mamici, e foarte probabil sa iti doresti sa trimiti florile la spital. In aceasta situatie trebuie sa iei in considerare si faptul ca darul ar putea sa nu ajunga la mamica, deoarece, adesea, clinicile si spitalele pun restrictii din cauza alergiilor ce pot fi cauzate de anumite tipuri de flori. De asemenea, in acest caz, paleta de optiuni din care sa alegi este ceva mai restransa, pentru ca este necesar sa optezi pentru un buchet de dimensiuni mici, compus din flori care nu au miros puternic. Cel mai bine este sa soliciti servicii de livrare flori la domiciliu. In oricare dintre situatii te-ai afla, o florarie online iti va fi de mare ajutor!

Ce culoare alegi?

Cromatica florilor oferite unei proaspete mamici este si ea importanta. In aceasta etapa, ai mai multe variante catre care te poti indrepta. De exemplu, te poti ghida dupa sexul noului nascut si sa mergi pe varianta clasica: flori rosii sau roz(lalele, trandafiri, lisianthus) daca vorbim despre o fetita sau flori albastre sau mov (trandafiri, zambile) daca ele se adreseaza unei mame de baiat. Pe de alta parte, poti indrazni sa fii mai creativ si sa alegi florile in functie de simbolistica pe care culorile o ofera. De exemplu, poti transmite “Felicitari!” optand pentru un buchet de flori de primavara, care sunt un simbol al bunastarii si care marcheaza un nou inceput plin de optimism. In acelasi timp, alegand flori albe transmiti sinceritatea sentimentelor tale, iar daca alegi flori de culoare galbena oferi, de fapt, energie pozitiva si toate gandurile tale bune, adunate intr-un buchet!

Optezi pentru flori naturale sau criogenate?

O alta decizie pe care trebuie sa o iei cand cauti florile potrivite pentru o femeie ce tocmai a devenit mamica este daca acestea vor fi naturale sau criogenate. In ambele cazuri exista avantaje, pe care ti le vom prezenta pe rand. Pe de-o parte, cele naturale isi pastreaza parfumul si iti ofera multiple posibilitati de alegere; ele se regasesc in buchete, sub forma de aranjamente, in cutii sau in cosuri ori integrate in diverse obiecte de decor (ex: rame foto). De cealalta parte, daca optezi pentru flori criogenate poti fi sigur ca faci un cadou care dureaza...o eternitate! Ele arata la fel de bine precum cele naturale, singura diferenta fiind ca rezista mult mai mult timp, durata lor de viata extinzandu-se pana la ordinul zecilor de ani. De pe site-ul nostru poti comanda trandafiri criogenati, flori cu totul si cu totul deosebite. Cat despre design, poti opta pentru trandafiri criogenati in cupola de sticla sau in cutii acrilice