Nu mai este un secret faptul ca florile au propriul lor limbaj, transmitand trairi si mesaje diferite, in functie de cromatica lor. Un buchet uimitor de flori poate spune povesti fascinante de dragoste, sau poate aduna cele mai sincere sentimente de prietenie si de devotament.

Tu ce mesaj vrei sa transmiti? Alege cromatica florilor in functie de acesta!

Rosu

Vibrant, pasional, pretentios si foarte greu de trecut cu vederea, rosul este culoarea dragostei si a romantismului. Florile rosii simbolizeaza curajul, respectul, admiratia si desigur, dorinta. Avand in vedere semnificatiile acestei culori, nu este de mirare ca trandafirii rosii sunt florile care au pecetluit cele mai intense povesti de iubire!

Roz

Nuantele delicate de roz soptesc parca cu blandete, doua dintre cele mai desavarsite sentimente: fericirea si dragostea. Rozul este totodata o culoare care exprima romantism, fiind in acelasi timp un simbol al harului si al nevinovatiei. Florile roz se pot oferi unei prietene foarte dragi, surorii sau chiar si iubitei

Albastru

Se spune ca albastrul transmite seninatate si deschidere. De fapt, florile ale caror petale poarta aceasta culoare emana indrazneala, curaj, fiind totodata o invitatie la destindere si relaxare. Daca vrei sa faci un cadou cu adevarat special, alege un buchet de trandafiri albastrii.

Alb

Florile albe simbolizeaza smerenia, reverenta, puritate si inocenta, dar si regret, motiv pentru care sunt foarte des utilizate pentru a ne exprima parerile de rau pentru pierderea unei persone dragi. In functie de tipul de flori alese, un buchet alb poate fi indraznet si stralucitor, sau din contra, bland si subtil.

Galben

Florile galbene transmit o explozie de fericire. Ele sunt simbol al prieteniei, redand deopotriva gustul mandriei si al succesului. Bucuria incomparabila de a fi indragostit o poti transmite oferind un buchet de flori galbene.

Portocaliu

Portocaliul este culoarea indraznelii si a pasiunii. Florile portocalii simbolizeaza entuziasmul si exuberanta, de aceea sunt ideale pentru a fi oferite la inceputul unei frumoase legaturi de dragoste sau de prietenie.

Mov

Movul este o culoare regala, iar florile purpurii simbolizeaza demnitatea, traditia si succesul. Un buchet care contine flori de culoare mov pot fi o dovada a admiratiei si a adoratiei. Florile mov pot fi oferite atunci cand intensitatea sentimentelor trece dincolo de iubire.

Ai un mesaj special pe care doresti sa-l transmiti cuiva drag? Maison d’Or livreaza buchete de flori pline de fericire!