Se intampla de multe ori sa nu fim atat de aproape de cei dragi precum ne-am dori. Distanta poate sa reprezinte o piedica in a ne manifesta sentimentele fata de cei la care tinem, sau asa am fi crezut daca nu ar fi existat serviciul de livrare flori! Noi suntem o florarie online cu experienta in domeniu si livram, alaturi de buchete chic, multa fericire!

    De ce ai alege o florarie online?

    Este mult mai simplu sa daruiesti flori, atunci cand gasesti o florarie online care iti pune la dispozitie servicii profesionale! In general, gestul de a oferi nu ar trebui limitat de distanta, cu atat mai mult cea de a oferi buchete de flori, care pot schimba in bine, inca din primele secunde, starea de spirit ale destinatarului.

Asadar, pentru zilele in care iti doresti sa faci o surpriza unei persoane care nu este langa tine, serviciul nostru de livrare flori prin curier este o solutia care iti poate materializa dorinta. Si pentru ca ne plac lucrurile facute “ca la carte”, livram comenzile in Romania cu ajutorul curierilor proprii. In acest mod, ne asiguram ca ceea ce ai comandat  va ajunge la domiciliul tau -sau la orice alta adresa mentionata - intr-o stare impecabila si intr-un timp cat mai scurt.

Pe de alta parte, o florarie online este locul potrivit in care sa cauti un cadou perfect care sa-ti bucure iubita atunci cand ii este livrat la birou! Asumandu-ne responsabilitatea ca aranjamentele create de mainile iscusite ale designerulor nostri trebuie sa starneasca doar priviri admirative, te vom consilia in alegerea buchetelui perfect! Mai mult decat atat, iti oferim gratuit o felicitare-cadou, pe care vom nota mesajul pe care doresti sa il adresezi persoanei care va primi florile.

O florarie online, solutia la indemana pentru diverse ocazii

    Ai uitat complet de ziua de nastere a mamei sau doar vrei sa iti ceri iertare de la iubita sau de la sotie pentru mica disputa pe care ati avut-o? O florarie online ar trebui sa fie locul ideal de unde sa achizitionezi cadouri pentru ele. Aceasta reprezinta o solutie la indemana pentru asemenea ocazii, in care iti doresti sa comanzi simplu si rapid un buchet de flori. Dinamica stilului de viata modern nu ne permite, de cele mai multe ori, sa strabatem orasul pana la cea mai deosebita florarie online, insa nici nu este necesar! De pe maisondor.ro ai posibilitatea de a comanda florile preferate, indiferent daca esti in cautarea unui cadou potrivit pentru cineva apropiat sau daca vrei doar sa te bucuri de frumusetea florilor asezate in casa ta.

    In plus, pe langa florile proaspete pe care le folosim la crearea aranjamentelor din colectiile noastre, pe langa serviciile ireprosabile de livrare, iti oferim si alte facilitati, printre care reduceri zilnice la produsele selectionate si posibilitatea de a adauga si alte cadouri (tort, sampanie, ursuleti de plus) la buchetele comandate!