Pentru miresele care se vor casatori anul urmator, planificarea nuntii prinde startul inca de pe acum. Ca fiecare cuplu isi doreste o nunta care sa se remarce prin diverse elemente nu mai este un secret, dar miresele in special tin cont si de tendintele anului in care evenimentul va avea loc. Special pentru ele, am aflat care sunt cele mai chic tendinte nunti 2019, atat in materie cromatica dar si in privinta aranjamentelor florale!

Suna acum la numarul de telefon 0770.663.399 pentru o oferta de aranjamente florale!

Culoarea anului 2019

Institutul Pantone a setat deja tendintele cromatice pentru anul viitor, desemnand nuantele vedete ale sezonului de nunti care urmeaza sa vina. Conform echipei de designeri ai Institutului, exista 12 nuante ce vor fi in mare voga in 2019. Dintre acestea, le-am selectionat pe cele mai potrivite pentru a fi folosite in conceptul cromatic al unei nunti. Asadar, culoarea anului 2019 poate fi una dintre cele din lista de mai jos!

  • Fiesta - o nuanta festiva de portocaliu, care emana pasiune si energie, ideala pentru a aduce un boom cromatic buchetului de mireasa.

 

  • Jester Red - un subton de rosu ce reprezinta eleganta si rafinamentul si care se potriveste pentru a accesoriza lumanarile de nunta. Noi suntem o florarie online de lux cu experienta in domeniu, asa ca putem crea orice tip de aranjamente pentru evenimentele tale!

  • Pink Peacock - o nuanta care nu poate trece neobservata si pe care miresele anului 2019 o pot alege pentru buchetele lor, dar si pentru aranjamentele florale care accesorizeaza spatiul evenimentului. Ai vazut colectia noastra de flori online in aceasta nuanta?

  • Princess Blue - un albastru maestuos, demn spre a fi purtat in mainile unei printese - optiunea ideala pentru buchetele de mireasa ale anului 2019.

Tendinte florale nunti 2019

Si in ceea ce priveste tendintele florale exista anumite detalii care s-au stabilit deja pentru anul 2019. Noi suntem primii care le-am aflat, asa ca ti le spunem si tie!

  • Dalia - daliile sunt florile care vor face furori in materie de tendinte florale nunti 2019. Acestea sunt chintesenta oricarui aranjament de nunta, pe de-o parte datorita faptului ca se regasesc in diverse culori, pe de alta parte datorita designului sau inedit. Astfel, dalia devine alegerea ideala pentru orice mireasa care doreste aranjamente florale de nunta care sa emane eleganta si romantism.

  • Orhidee - orhideea este o floare extrem de sofisticata, care innobileaza orice aranjament floral de nunta al anului 2019. Aceasta este o floare speciala, care poate fi integrata atat in buchetele de mireasa, dar care poate fi folosita si pentru realizarea aranjamentelor pentru decorarea salii.

  • Trandafiri - trandafirii raman in tendinte si pentru anul 2019, chiar si in materie de aranjamente florale pentru nunti. Majoritatea mireselor opteaza pentru trandafiri albi, dar nu exista nicio limita legata de cromatica, in acest sens.

**********

Floraria Maison d'Or iti pune la dispozitie cele mai frumoase aranjamente florale pentru o nunta ca in povesti!

Viziteaza pagina --> https://www.maisondor.ro/nunta sau suna la numarul de telefon 0770.663.399 pentru oferta!